News Flash:

17 elevi din judetul Buzau au fost transportati la spital cu suspiciune de toxiinfectie alimentara

16 Martie 2016
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
ambulantaa
17 elevi de la Scoala Generala din satul Joita, comuna Ziduri, judetul Buzau, au fost transportati de la unitatea de invatamant la spitalul din Ramnicu Sarat cu suspiciune de toxiinfectie alimentara, dupa ce li s-a facut rau la ore, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Medicul de familie ne-a anuntat ca este posibil ca cei 17 elevi sa fi facut toxiinfectie alimentara dupa ce au consumat iaurt. Deocamdata nu stim daca produsul a fost dat prin programul guvernamental "Laptele si cornul". O echipa se indreapta deja spre scoala din satul Joita pentru verificari “ a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Ungureanu, director executiv al Directiei de Sanatate Publica Buzau.
Directorul DSP Buzau a precizat ca elevii au fost transportati la Spitalul Municipal din Ramnicu Sarat dupa ce au acuzat, in timpul orelor, dureri de burta si varsaturi. Aceasta a mai declarat ca vor fi recoltate probe din iaurt, ca Ministerul Sanatatii a fost informat in acest caz si va fi demarata o ancheta epidemiologica pentru a se verifica daca sunt nereguli cu produsul sau cu maniera in care acesta a fost depozitat sau transportat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005213 (s)