News Flash:

CIRCUL CONTINUA! Arena Nationala NU a primit avizul ISU si RAMANE INCHISA!

15 Martie 2016
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
arena nationala2
Chiar daca Razvan Sava, primarul general interimar al Capitalei anunta redeschiderea arenei, stadionul nu se poate deschide deocamdata din cauza faptului ca ISU nu a eliberat inca autorizatia de securitate la incendiu
Din informatiile obtinute de ProSport, Dinamo a incercat sa obtina aprobarea pentru a juca meciul cu Pandurii pe Arena Nationala. Conducerea lui Dinamo a purtat discutii cu sefii firmei UTI, care administreaza Arena Nationala. Conform informatiilor primite de la acestia, stadionul nu se poate deschide deocamdata din cauza faptului ca ISU nu a eliberat inca autorizatia de securitate la incendiu. In plus, sustin surse din clubul Dinamo, Consiliul General al Primariei nu a aprobat inca preturile pentru chiria stadionului. Sedintele Consiliului General au loc la finalul fiecarei luni.
"Astazi, primarul Capitalei a depus documentatia la ISU pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu! Ei vor analiza cererea noastra. E o chestiune de zile pana sa ne dea aprobarea, moment in care Arena Nationala poate fi deschisa. Nu pot sa va spun daca se va juca fotbal pe stadion in week-end-ul care vine", a declarat, pentru ProSport, Alexandru Ichim, purtatorul de cuvant al Primariei.
Intrebat daca pretul chiriei a fost stabilit, oficialul Pimariei a raspuns: "In urmatoarele doua sedinte se va discuta si acest lucru. Pretul provizoriu este deja stabilit, deci asta nu impiedica redeschiderea stadionului".
Dinamo - Pandurii, meci din etapa a treia a play-off-ului, este programat sa se dispute duminica, 20 martie, ora 20:30.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1270 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005742 (s)