News Flash:

15 moduri in care se poate folosi lamaia. La numarul 5 nu m-as fi gandit niciodata

22 Februarie 2018
967 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaia

Cu totii stim ca lamaile sunt extrem de benefice pentru sanatate intrucat au un continut bogat de vitamina C si sunt sarace in zahar. Partea buna este ca le putem consuma in fiecare zi intrucat au un gust si miros ascutit, dar placut in acelasi timp. Pe langa beneficiile aduse sanatatii, lamaile pot fi folosite si drept un produs de curatire si exact despre acest lucru vom discuta in articolul de fata.

Mai jos va prezentam 15 de moduri in care puteti folosi lamaile:

Ajuta la imbunatatirea sanatatii mentale. Apa cu lamaie imbunatateste starea de spirit, calmeaza depresia si creste nivelul de energie.

Curata masa din bucatarie. Daca vreti sa indepartati mirosul neplacut de pe masa din bucatarie, este de ajuns sa o stergeti cu jumatate de lamaie.

Ajuta in problemele de respirare. Lamaia va ajuta sa tusiti si sa scapati, astfel de mucus, este cea mai buna solutie pentru cei care sufera de astm si ajuta repiratia.

Reimprospateaza frigiderul. Daca vreti sa indepartati mirosul neplacut din bucatarie, trebuie numai sa inmuiati un burete in suc de lamaie si sa il lasati apoi cateva ore in frigider.

Previne aparitia pietrelor la rinichi.

Ajuta in vindecarea artritei si reumatismului. Consumul de apa cu lamaie stimuleaza poductia de urina si astfel alina efectele artritei si reumatismului.

Tine sub control tensiunea arteriala. Sucul de lamaie contine potasiu care regleaza tensiunea arteriala. Daca doriti sa preveniti aparitia pietrelor la rinichi, este recomandat sa consumati cat mai multa apa cu lamaie pentru ca stimuleaza producerea de citrat urinar.

Indeparteaza mirosurile neplacute. Suntem convinsi ca vi s-a intamplat de multe ori sa va simtiti deranjati de mirosul neplacut al sacilor de gunoi din casa. Este recomandat sa puneti cateva coji de lamaie in sac si veti scapa indata de miros.

Salata verde. Daca vi se pare ca salata verde nu mai este buna de mancat, inainte de a va gandi sa o aruncati, puneti-o in apa cu lamaie si lasati-o in frigider pentru o ora. Uscati bine frunzele de salata verde inainte de a o consuma.

Intareste unghiile. Cea mai buna solutie de intarire a unghiilor este apa calduta cu lamaie. Este de ajuns sa va inmuiati degetele in apa cu lamaie, sa le lasati 5 minute si sa repetati procedeul pana ce unghiile deveneau mai puternice.

Va scapa de respiratia neplacuta. Faceti gargara cu apa si lamaie, asteptati cateva minute si apoi clatiti cu apa normala pentru a preveni atacul asupra dintilor.

Previne imbatranire timpurie. Apa cu lamaie nu are nicio calorie, dar este foarte benefica pentru sanatatea organismului si mai ales pentru sanatatea pielii.

Spala fructele si legumele. Neaparat sa spalati fructele si legumele inainte de a le manca pentru ca au foarte multe pesticide. Daca vreti ca acestea sa fie complet curate, este recomandat sa le pulverizati cu suc de lamaie inainte de a le spala.

Catifelarea coatelor. Daca vrei sa aveti coatele mai catifelate si mai hidratate, este de ajuns sa le frecati cu un amestec de bicarbonat de sodiu si suc de lamaie. Puteti aplica la final si putin ulei de masline.

Indeparteaza petele de pe degete. Daca vreti sa scapati de petele de pe deget, trebuie dar sa le frecati cu lamaie si apoi sa clatiti cu apa calduta.


salata verde
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007085 (s)