News Flash:

Cum stai cu banii in saptamana 21-27 februarie 2018, in functie de zodie

22 Februarie 2018
1035 Vizualizari | 0 Comentarii
bani zodie

Horoscop saptamanal BANI. Iata ce indica configuratia astrala despre casa banilor pentru fiecare zodie pentru saptamana 21-27 februarie 2018 in horoscopul saptamanal despre banii tai cei de toate zilele. Ce actiuni sau situatii iti aduc mai multi bani ? Ce obstacole te pot face sa pierzi bani ? Este nevoie cumva sa scoti bani din buzunar ?

Banii sunt o energie. Ca sa ai bani, fii atent ce crezi despre ei si ce actiuni faci, dar tine cont si de conjunctura astrala. Sunt zile in care atragi usor banii, ai idei bune din care scoti bani, intalnesti oamenii potriviti ; altele in care trebuie sa ii astepti cu rabdare si incredere sau sa ii cheltui cu intelepciune, ca sa ai mai multi in perioada urmatoare.

Horoscop saptamanal BANI. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Energia ta financiara este indrepata spre grupuri, politica si de munca pe cont propriu. Ai prietenii si contactele necesare ca sa iti incepi ceva nou, fie ca e vorba de un produs, un serviciu sau de un proiect la actualul job. Vei intalni oameni noi care te pot ajuta sa ajungi unde vrei din punct de vedere financiar. In acelasi timp, esti in procesul de a-ti transforma intelegerile cu alti oameni. Ai toate instrumentele necesare sa faci mai multi bani, deci tine-o tot inainte.

Horoscop saptamanal BANI. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Traversezi o perioada propice in care poti creste foarte frumos in domeniul jobului saptamana aceasta, deci si in domeniul banilor. Ai speranta ca mergi in directia buna, ai incredere in talentele si abilitatile tale naturale. Stii ce poti sa faci si ai invatat sa faci bine. Se apropie o plata corespunzatoare cu munca si calitatile tale. Munca te transforma intr-o persoana din ce in ce mai buna.

Horoscop saptamanal BANI. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine, saptamana aceasta este despre a-ti pune viitorul financiar la adapost. Norocul si extinderea afecteaza si familia, distractia si viata amoroasa. Acum este un moment excelent sa cheltuiesti bani pe activitati de care beneficiaza toata lumea, de la o excursie cu rol educativ pana la cumpararea unei locuinte noi. Esti incurajat sa inveti si sa predai iar daca faci asta, vei bifa o lectie de viata importanta.

Horoscop saptamanal BANI. RAC (22 iunie – 23 iulie)

Lucruri din trecut pot aparea din nou in lumina, pentru a fi vazute, eliberate, aruncate, reparate sau schimbate. Desi nu iti place asta pe termen scurt, este un proces necesar si chiar pozitiv. Desi fiecare parte din viata ta se schimba, ai parte de mult noroc in acest proces. Toate acestea implica si casa banilor, deci vei primi tot ce ai nevoie si mai mult decat atat.

Horoscop saptamanal BANI. LEU (24 iulie – 23 august)

Ai parte de tot felul de energii bune care vin spre tine in zona relatiilor acum. Daca ai pe cineva, va veti bucura de sentimente improspatate reciproce. Daca esti singur, vei gasi un bazin mai mare de potentiali parteneri. Aceeasi energie este valabila si pentru bani, pentru ca in acest climat cosmic poti intalni acum mai multi insi ce te pot sustine, mentori, parteneri sau investitori. Atentie, poti castiga mai multi bani daca spui ce idei ai in minte.

Horoscop saptamanal BANI. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Saptamana aceasta, concentrarea ta ramane pe job. Intreaba-te daca esti fericit facand ceea ce faci pentru a-ti castiga existenta sau daca e cazul sa faci niste schimbari. Daca e varianta din urma, niste ganduri si actiuni indreptate spre schimbare iti pot aduce rezultate excelente. Un aspect astral ce te sustine indica faptul ca e un timp de interes reinnoit in viata ta financiara, in investitii si in siguranta. Esti pe drumul cel bun.

Horoscop saptamanal BANI. BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Este posibil sa fii testat saptamana aceasta pe domeniul financiar. Sectorul despre cariera este destabilizat, fortandu-te sa iti faci alte planuri. Nu te poti baza prea mult sa iti vina bani in plus din zona asta, deci este bine sa tii de idealurile tale si sa cauti alte optiuni. Intre timp, ai grija de imaginea ta, de la cum te imbraci pana la cum vorbesti, daca vrei sa faci o impresie buna in fata celor ce conteaza cel mai mult acum.

Horoscop saptamanal BANI. SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Poate ai de gand sa reconsideri planurile financiare recente. Capul iti este plin de tot felul de idei creative extraordinare. Daca esti scriitor, jurnalist sau redactor, aceasta este o perioada excelenta pentru tine. Dar trebuie sa iti folosesti aceste daruri intr-o maniera responsabila. Asigura-te ca iti economisesti banii si daca o faci printr-un cont, sa lucrezi doar cu companii in care simti ca ai incredere.

Horoscop saptamanal BANI. SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Este cazul sa te gandesti sa fii propriul tau sef. Totul legat de cum faci bani se reajusteaza acum. Ceea ce crezi ca este acum la indemana ta, maine poate sa nu mai fie, asa ca ai grija sa pui deoparte bani. Viitorul pe care ti-l imaginezi este foarte posibil sa ti se intample dar trebuie sa fii rabdator si organizat cu finantele tale.

Horoscop saptamanal BANI. CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Esti de neinvins acum ! Oportunitatile vin usor spre tine si ai parte de bani cash pe care ii poti castiga si pune deoparte. Totul se extinde si asta e norocul tau, asa ca ai grija sa ai tot ce e nevoie ca sa ii gestionezi responsabil. Intrucat sectorul carierei si al autoritatii este activat, banii pe care ii aduci au darul sa iti poata schimba viata in bine. O saptamana minunata pentru tine.

Horoscop saptamanal BANI. VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Ai un nou nivel de incredere de sine pe toate planurile financiare. Daca vrei sa obtii o promovare pentru munca ta sustinuta sau un salariu potrivit muncii tale, nu vei avea probleme in a-ti convinge superiorii ca meriti. Iti este activata casa educatiei, a calatoriilor si a limbilor straine, ceea ce inseamna ca este un timp minunat sa iti extinzi abilitatile peste hotare pentru castiguri si mai mari.

Horoscop saptamanal BANI. PESTI (20 februarie – 20 martie)

Ai parte de multe schimbari ce ti se intampla in casa astrala despre banii altor oameni, indicand adunari de fonduri sau plati de datorii catre altii. Daca iti incepi o afacere noua, este un moment bun sa abordezi investitori. Te ajuta sa pui pe scris un plan de afaceri bun, ca sa fii clar in fata tuturor. Vei putea descoperi ca primesti o propunere foarte buna de colaborare de la cineva cu multi bani. Ramai pe receptie.


horoscop taur
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)