News Flash:

14 persoane au fost retinute in Dosarul "Academiei infractorilor":

24 Aprilie 2015
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
Academia infractorilor romani
Procurorii DIICOT au retinut, in urma audierilor, 14 persoane, in dosarul cunoscut sub numele de "Academia infractorilor romani", ei dispunand ca alti trei membri ai gruparii sa fie cercetati sub control judiciar.
Potrivit unor surse din cadrul structurii, s-a pus in miscare actiunea penala si fata de liderul gruparii, interlopul Adrian Botez, zis "Tata", el fiind incarcerat in prezent, ca urmare a faptului ca a fost condamnat la zece ani de inchisoare.
Cele 14 persoane retinute si liderul gruparii, urmeaza sa fie prezentati instantei su propunere de arestare preventiva.
Ancheta DIICOT in dosarul hotilor din magazine de lux, grupare ce actiona sub numele de "Academia infractorilor romani", a costat 300.000 de euro, fiind astfel una dintre cele mai scumpe ale institutiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.
Urmarirea penala in acest caz a insemnat implicarea a aproximativ 200 de anchetatori de la SRI, Directia Operatiuni Speciale (DOS), Investigatii Criminale, Jandarmerie si DIICOT, care au lucrat in colaborare cu alti oameni ai legii din strainatate, potrivit surselor citate.
Anchetatorii au facut, joi, 54 de perchezitii in acest dosar. Pana la acest moment, oamenii legii au gasit bijuterii si ceasuri scumpe si au pus sechestre pe bunuri mobile, imobile, dar si pe autoturisme de lux. Intre acestea, in custodia autoritatilor din Neamt, a ajuns si o masina Rolls Royce de culoare mov. Mediafax.ro

procurorii diicot ancheta diicot
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006240 (s)