News Flash:

Comisarul sef Traian Berbeceanu: "Am avut parte de un complet care a luat decizia corecta"

27 Noiembrie 2013
1283 Vizualizari | 0 Comentarii
Comisarul șef Traian Berbeceanu a ajuns acasă, în cursul nopții de marți spre miercuri, în fața blocului din Deva în care locuiește împreună cu familia fiind așteptat de câteva zeci de susținători, rude și prieteni, dar și de fiul său. În fața blocului a fost afișat un banner pe care scria 'Deva are nevoie de tine, Traian Berbeceanu. Respect', iar la intrarea în imobil au fost lipite mai multe afișe cu diverse mesaje de încurajare pentru fostul șef al BCCO Alba.

'Mă simt fericit. Sunt mândru de echipa pe care o am, de rudele mele, de prieteni, de persoanele pe care nu le cunosc și care au avut încredere în mine. Promit că nu voi dezamăgi', a spus Berbeceanu.

El și-a manifestat încrederea în justiție, afirmând că, la Instanța Supremă, a avut parte de un complet de judecători care i-au ascultat cu atenție argumentele și apoi a decis eliberarea sa din arest preventiv.

'Am avut parte și noroc de un complet de judecători care au ascultat, cu mare atenție, argumentele mele și, în final, au luat decizia corectă. (...) Cred că se va face dreptate. Am deplină încredere în justiție și sunt convins că se va face dreptate', a spus fostul șef al BCCO Alba.

Întrebat despre zilele petrecute în arest preventiv, Berbeceanu a spus că au fost 'clipe cumplite' apreciind apoi că 'toate lucrurile importante au un preț'. 'Și oricât de mare a fost prețul, a trebuit plătit', a afirmat polițistul.

În final, Berbeceanu și-a arătat disponibilitatea de a colabora cu autoritățile de anchetă care verifică mai multe aspecte sesizate de polițist sau pe care ar urma să le semnaleze.

Comisarul șef Traian Berbeceanu a fost eliberat marți din arest preventiv, după ce Instanța Supremă a admis recursul formulat de acesta împotriva deciziei Curții de Apel, prin care mandatul de arestare preventivă a polițistului era prelungit cu încă 30 de zile. Berbeceanu are interdicție să părăsească țara.

Fostul șef al BCCO Alba a fost arestat preventiv pe 24 octombrie, fiind acuzat de procurorii DIICOT de sprijinirea unui grup infracțional nestructurat și favorizarea infractorului într-un dosar de evaziune fiscală cu produse petroliere. El a negat, însă, în permanență, acuzele aduse de procurori. AGERPRES


bcco alba berbeceanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)