News Flash:

COD GALBEN de inundatii pe rauri din 11 judete

24 Mai 2017
993 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii in timis
Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, miercuri, o atentionare cod galben de inundatii pe mai multe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Cluj, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Arad, Hunedoara, Alba, Caras Severin si Timis, valabila pana joi dupa-masa.
Atentionarea este valabila pana joi, la ora 16.00.
Hidrologii avertizeaza ca pe raurile din bazinele hidrografice Iza, Tur, Lapus (judetele Maramures si Satu Mare), afluentii mici ai Somesului aferenti sectorului aval S.H. Dej (judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare), Somesul Mare si afluenti (judetul Bistrita Nasaud), Crisul Repede - bazin superior si afluenti (judetele Cluj si Bihor), Crisul Negru (judetele: Bihor si Arad), Crisul Alb - bazin superior si afluenti (judetele Hunedoara si Arad), afluentii mici ai Muresului inferior aferenti sectorului aval S.H. Alba Iulia (judetele Alba, Hunedoara si Arad), Aries (judetele Alba si Cluj), Timis - bazin superior si afluenti, Barzava, Moravita (judetele Caras Severin si Timis), Caras (judetul Caras Severin), se pot produce inundatii.
Totodata, fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri mici din judetele Satu Mare, Maramures, Alba, Hunedoara si Caras Severin.
Si Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de miercuri, de la ora 15.00 si pana sambata la ora 23.00, pentru aproape toata tara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004684 (s)