News Flash:

ACCIDENT GRAV la iesirea din Timisoara, provocat de un sofer baut care a intrat pe contrasens. Trei persoane au fost ranite

24 Mai 2017
1342 Vizualizari | 0 Comentarii
accident timis
Accident de circulatie, marti seara, la iesire din Timisoara, spre Mosnita Noua. Trei persoane au ajuns la spital si trei autoturisme au fost avariate dupa ce un sofer a intrat pe contrasens.
Potrivit politistilor, vinovat de producerea accidentului este soferul unui autoturism Ford, care circula pe Calea Buziasului, spre iesirea din oras. La un moment dat, acesta a intrat pe contrasens si a lovit usor o Dacie Logan, iar apoi un Volkswagen Golf. In urma impactului cu autoturismul Volkswagen, Fordul a ajuns in santul de pe marginea drumului, iar soferul a fost aruncat prin parbriz.
“Este vorba despre un accident de circulatie cu trei victime, o masina care se indrepta spre iesirea din oras, care a provocat accidentul si alte doua care intrau in oras. Se pare ca soferul vinovat de producerea accidentului ar fi sub influenta bauturilor alcoolice”, a declarat agentul principal Ion Sinatovici la locul accidentului, scrie tion.ro.
Victimele, respectiv soferul care a provocat accidentul si doua persoane din Volkswagen, au fost preluate de ambulante si transportate la spital pentru ingrijiri medicale. Soferul va fi testat pentru a stabili cu exactitate daca a consumat bauturi alcoolice.

mosnita noua calea buziasului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005658 (s)