News Flash:

Cluj: Record mondial doborat de 8 Martie, 1.384 de persoane s-au rujat simultan timp de un minut

9 Martie 2014
1092 Vizualizari | 0 Comentarii
Un număr de 1.384 de persoane, femei dar şi bărbaţi, au doborât, sâmbătă, la Cluj-Napoca, recordul mondial la rujat simultan timp de un minut, în cadrul unui eveniment care a avut loc cu ocazia Zilei Femeii. Recordul mondial la cele mai multe persoane care se rujează simultan timp de un minut a fost doborât, sâmbătă, într-un mall din Cluj-Napoca.

Astfel, participanţii au primit din partea organizatorilor câte un ruj şi o oglindă şi au intrat într-un spaţiu special amenajat la parterul mall-ului, iar după ora 19.00 au început să se rujeze timp de un minut.

Un reprezentant al Guiness World Records, Mark Gerard McKinley, care a venit special de la Londra, a omologat recordul.

"La Cluj-Napoca s-a doborât recordul mondial pentru cele mai multe persoane care se rujează simultan timp de un minut. Au fost un număr de 1.424 de participanţi, dar câţiva au fost descalificaţi, astfel încât recordul omologat de Guiness World Records a fost pentru 1.384 de femei şi bărbaţi. Felicitări!", a spus acesta.

La rândul lor, organizatorii evenimentului au declarat că acesta a fost unic pentru Cluj-Napoca, "fiind prima încercare oficială Guiness World Records organizată în oraş".

Manifestarea s-a încheiat cu un concert susţinut de trupa Vama.

Precedentul record a fost deţinut din 19 august 2012 de capitala Venezuelei, Caracas, când 1.002 femei s-au rujat simultan timp de un minut într-un centru comercial. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 33 queries | Mysql time :0.047796 (s)