News Flash:

Profesor la Universitatea de Vest Timisoara, RETINUT pentru luare de MITA!

27 Iunie 2015
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
mita la bac
Un cadru didactic preparator de la Facultatea de Matematica-Informatica a Universitatii de Vest Timisoara (UVT) va fi prezentat vineri instantei cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, pentru luare de mita. Ovidiu Aritoni a fost prins, joi seara, in flagrant de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis si cei de la DGA, in timp ce lua mita de la un student. 
Potrivit surselor judiciare, anchetatorii au inceput sa adune probe din care a reiesit ca 'sistemul' functiona de mai multi ani, iar ieri preparatorul a fost prins cand primea 600 de lei, dupa ce ar mai fi luat bani si de la alti studenti. 
Ovidiu Aritoni a fost retinut pentru 24 de ore. 
UVT a transmis, vineri, un comunicat prin care dezaproba o astfel de atitudine, precizand ca in institutie exista toleranta zero fata de orice act de coruptie. 
'Universitatea este probabil cea mai mare institutie din vestul tarii, cu peste 1.000 de angajati si mai mult de 15.000 de studenti, insa responsabilitatea pentru actele respective ii apartin in totalitate persoanei in cauza, singurul care va suporta consecintele propriilor decizii. Asemenea fapte nu au ce cauta in mediul academic si vor fi eliminate de catre comunitate, cu sprijinul partenerilor institutionali. Institutia regreta faptul ca un om nu a inteles ca Universitatea are toleranta zero fata de asemenea comportamente nedemne. In plus, apreciaza implicarea autoritatilor judiciare si se bucura sa ii aiba aproape in mentinerea unui mediu academic sanatos', arata comunicatul UVT. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006399 (s)