News Flash:

CL Resita a avizat modernizarea drumului spre statiunea Secu

2 Septembrie 2014
838 Vizualizari | 0 Comentarii
Consilierii locali din Resita au avizat luni, in sedinta extraordinara, documentatia privind lucrarile de modernizare a drumului de acces spre zona turistica Secu. 
'A fost realizat un studiu de fezabilitate si avem sanse de promovare a acestui proiect, pe Ordonanta 28, insa, pentru aceasta era necesar un aviz favorabil din partea Consiliului Local, ceea ce s-a si intamplat pe parcursul sedintei extraordinare. Eu sper ca pe parcursul acestui an, daca toate avizele sunt favorabile, sa putem trece la demararea procedurilor de achizitie publica, practic, la modernizarea acestui drum de acces catre statiunea Secu. Drumul a fost preluat de ceva vreme de la Consiliul Judetean si speram sa-l putem moderniza, pentru a le da posibilitatea resitenilor, dar si altor turisti sa vina in aceasta statiune, candva foarte respectata si apreciata', a declarat, pentru AGERPRES, primarul municipiului Resita, Mihai Stepanescu. 
Lucrarile pentru partea carosabila vor cuprinde frezarea stratului de uzura si asternere beton asfaltic. Deoarece, in prezent, parcarile, in suprafata de 900 metri patrati, sunt pietruite, acestea vor fi modernizate. Totodata, sunt prevazute si unele lucrari adiacente, printre care zid de sprijin nou, reabilitare zid de sprijin, tubulare podete, reabilitarea parapetului pietonal, reprofilare rigole neprotejate, refacerea si completarea semnalizarii rutiere. 
Valoarea investitiei este de peste 15 milioane lei.
Statiunea Secu se afla la mai putin de 15 km de municipiul Resita, pe malul lacului cu acelasi nume, la poalele Muntilor Semenic.AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0960 (s) | 33 queries | Mysql time :0.033234 (s)