News Flash:

Lotul olimpic de biologie s-a intors din Istanbul

17 Iulie 2016
1046 Vizualizari | 0 Comentarii
avion acrobatie
Lotul olimpic de biologie al Romaniei s-a intors, sambata seara, in tara, cu prima cursa Tarom, dupa ce elevii au fost blocati timp de mai multe ore pe aeroportul Ataturk din Istanbul.
"S-au intors aseara cu primul avion. Nu au platit biletele. Au ajuns la ora 21.15, ora Romaniei. Ministerul Educatiei nu a facut nimic pentru ei. Au fost adusi in tara prin bunavointa lui Gabriel Taga, directorul Colegiului Mihai Viteazul din Ploiesti", a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Zanca, mama unuia dintre olimpici, Alexandra Zanca, din Ploiesti.
Intors in Romania, Alexandru cauta acum bilet de avion ca sa plece singur la olimpiada din Vietnam.
"Alexandru este bine, dar e dezamagit. Cauta bilete de avion sa plece. O sa ia legatura cu organizatorii sa vedem daca il primesc fara profesor insotitor. A gasit doua variante, nu ca Ministerul Educatiei - cea mai ieftina, prin Turcia. Vedem. El vrea sa plece. A muncit patru ani, este ultima olimpiada la care poate participa.(...) Alexandru mi-a povestit ca in aeroport a fost liniste. Un moment de panica a fost cand tot personalul a plecat. Nu s-a tras in interior, era doar agitatie", a mai declarat Mariana Zanca.
Prima proba a olimpiadei internationale de biologie, care se va desfasura in Vietnam, are loc marti.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008425 (s)