News Flash:

China CRITICA Malaysia pentru "timpul pierdut" in cautarea zborului MH370

16 Martie 2014
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia a fost vizată duminică, din nou, de critici în China, unde presa şi navigatorii pe Internet considerau "prea tardive" anunţurile Guvernului malaysian despre deturnarea "deliberată" a avionului de tip Boeing 777, dispărut de pe ecranele radarelor în urmă cu opt zile. Kuala Lumpur a anunţat sâmbătă că dezactivarea sistemelor de comunicaţie şi schimbarea bruscă a direcţiei de zbor a avionului aparţinând companiei Malaysia Airlines către Oceanul Indian sunt în "concordanţă cu o acţiune deliberată a cuiva din avion".

"Este evident că anunţarea unor informaţii atât de esenţiale are loc teribil de târziu", după şapte zile "atroce" îndurate de rudele pasagerilor dispăruţi, a subliniat agenţia de stat China Nouă într-un comentariu usturător.

"Această întârziere se explică fie printr-o lipsă de răspundere faţă de datorie, fie printr-o reticenţă de a împărtăşi informaţii în timp real - ceea ce ar fi inacceptabil", continuă agenţia de stat, subliniind că Malaysia "nu poate să se eschiveze de la responsabilitatea pe care o are". Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 33 queries | Mysql time :0.051230 (s)