News Flash:

Cine sunt cei 239 de pasageri din avionul disparut. POVESTILE pasagerilor zborului MH370 - FOTO, VIDEO

16 Martie 2014
1013 Vizualizari | 0 Comentarii
Sâmbătă s-au împlinit opt zile de când aeronava Boeing 777, apariţiând companiei Malaysia Airlines, a dispărut de pe radare, lăsând în urmă doar un număr mare de întrebări. Zborul MH370 transporta 227 de pasageri de 14 naţionalităţi şi 12 membri ai echipajului. În prezent, în lipsa informaţiilor privind soarta lor, uneori pare că oamenii din acel avion au fost reduşi la un număr - 239. CNN a realizat un material despre viaţa acestor oameni, susţinând că pasagerii zborului MH370 reprezintă "umanitatea la scară mai mică".

Cel mai tânăr pasager are doi ani, iar cel mai bătrân 76 de ani. Cinci dintre ei nu au împlinit încă cinci ani.

Printre pasagderi se află ingineri, un artist şi un cascador, precum şi pelegrini budişti, turişti şi navetişti. Pentru cei care îi aşteaptă, ei sunt totodată taţi, mame, fii, parteneri de viaţă sau dragi prieteni. Iată câteva dintre POVEŞTILE lor:

Ju Kun

Pagina de socializare a lui Ju a fost inundată de urări de bine şi de rugăciuni pentru siguranţa acestuia. Mulţi îl cunosc pe specialistul în arte marţiale de 35 de ani drept unul dintre cascadorii unor filme precum "The Grandmaster" sau "The Forbidden Kingdom." În următoarele săptămâni, Ju Kun ar fi trebuit să înceapă filmările la seria Netflix  "Marco Polo".

 Actriţa chineză Zhang Ziyi a scris că Ju "este un om sincer, cald şi foarte muncitor", în timp ce cei de la Netflix au spus: "El este o parte integrantă a echipei de producţie şi un talent extraordinar".

Chandrika Sharma

Sharma, secretară la o organizaţie internaţională pentru protecţia pescarilor, se afla în drum spre Mongolia pentru a participa la o conferinţă ONU. Paul Weeks

Weeks şi-a lăsat verigheta şi ceasul acasă atunci când a plecat pentru un loc de muncă într-o mină din Mongolia. El i-a spus soţiei sale, Danica, să le dea fiilor lui în cazul în care "lui i se întâmplă ceva".

Danica şi-a descris soţul ca fiind "cel mai bun soţ şi tată", care îşi petrece mult timp alături de băieţii săi. Femeia spune că cel mai greu îi este să nu ştie ce s-a întâmplat cu avionul.

"Avea caracter, putere. Înseamnă atât de mult pentru noi. Este sufletul meu pereche şi cel mai bun prieten şi aştept cu nerăbdare să se întoarcă. Sper. Sper", spune soţia lui Paul Weeks.

Muktesh Mukherjee şi Xiaomo Bai

Mukherjee (42 d ani) este vicepreşedinte al filialei din China a firmei Xcoal Energy & Resources. El şi soţia sa, Xiaomo Bai (37 de ani), pe care postul de televiziune CTV i-a identificat ca fiind canadieni care au locuit o perioadă la Montreal, şi-au lăsat cei doi băieţi cu mama lui Bai în Beijing pentru a merge într-o vacanţă în Vietnam. Matthew McConkey, un prieten al cuplului, spune că Mukherjee "era foarte îndrăgostit de Bai" şi pentru cei doi copiii erau cei mai importanţi.

La mai bine de opt zile de la dispariţia avionului, soarta zborului MH370, care făcea legătura între Kuala Lumpur şi Beijing, având la bord 239 de pasageri, dintre care 153 de chinezi, rămâne învăluită în mister.

Prezenţa la bordul avionului a patru persoane suspecte, potrivit autorităţilor malaysiene, dintre care cel puţin două s-au îmbarcat folosind paşapoarte europene false, a ridicat imediat numeroase semne de întrebare.

Continuarea textului pe Mediafax

Galerie Video


ju kun chandrika sharma paul weeks
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0850 (s) | 22 queries | Mysql time :0.023057 (s)