News Flash:

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie 2016

31 Octombrie 2016
1242 Vizualizari | 0 Comentarii
marti 13
Unii nativi au noroc la bani sau in dragoste, pe cand altii trebuie sa faca fata unor perioade mai agitate in luna noiembrie 2016, cand rabdarea le va fi pusa la incercare.

Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie. Taur

In luna octombrie, te vei axa mai mult pe serviciu si vei pune pe plan second familia si prietenii. Motivul? Pe la mijlocul lunii, vor avea loc cateva schimbari la locul de munca. Majoritatea te vor afecta negativ, fapt ce duce la nemultumiri. Totodata, nici la capitolul sanatate nu stai mai bine. Durerile de cap si supararile stomacului iti vor da de furca.


Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie. Leu

Supararile nu te vor ocoli in aceasta luna. La inceputul lui octombrie, problemele familiale si emotionale te vor tine ocupat. Mijlocul lunii octombrie aduce schimbari nefavorabile la locul de munca. Din cauza situatiei stresante in care te vei afla, relatiile de familie vor fi agitate. Cat priveste situatia financiara, castigurile vor intarzia sa apara. Va trebuie sa pui in balanta pe ce anume sa-ti cheltuiesti banii, ca sa-ti ajunga pana la urmatorul salariu.


Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie. Scorpion

Nativii Scorpion trebuie sa faca fata multor schimbari in aceasta luna. Pe plan amoros, vei fi pus sa iei decizii de viitor: daca sa continui relatia pe care o ai deja ori daca sa-i pui capat. Nici la munca nu scapi de probleme. Decide ce este mai bine pentru tine, mai ales ca nu se prevede nicio imbunatatire a relatiilor cu cei de la serviciu si nici vreo crestere salariala.


Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie. Sagetator

Calmul din sanul familiei va fi intrerupt de probleme domestice. De asta, exista riscul sa te infurii mai des decat ai vrea. Daca esti in cautarea unui loc de munca, luna octombrie nu e una buna pentru asta. Fii prudenta cu banii si incearca sa pui o parte din ei deoparte, ca sa ai si pentru zile negre. Toate vor fi din nou bune si frumoase abia pe la sfarsitul lunii.


Cele mai ghinioniste zodii ale lunii noiembrie. Varsator

In aceasta luna, esti nevoit sa-ti renovezi locuinta si astfel sa bagi adanc mana in buzunar, lucru care-ti va displacea. Nici in relatia de cuplu lucrurile nu sunt mai roz. Ai tot felul de discutii cu partenerul, pe motiv ca stai peste program si nu-i mai acorzi atentia necesara. La finalul intervalului, sanatatea iti da de furca. Nu lasa stresul sau durerile de stomac sa te necajeasca! Nu uita sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete, pentru a te mentine in forma.

nativi bani dragoste ghinioniste taur leu scorpion sagetator varsator
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008619 (s)