News Flash:

Cum va fi ziua de azi pentru tine, in functie de zodie

28 Octombrie 2016
2052 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala 1
Berbec
Singura varianta prin care poti scapa de problemele personale este sa te duci la persoana in cauza si sa ii spui direct ce simti. Trebuie sa fii atent la tonul si cuvintele folosite.

Taur
Orice efort pe care il vei face ca sa iti usurezi munca, atat tie, cat si colegilor, va fi in zadar. Nimeni nu are chef sa munceasca in ultima zi a saptamanii.

Gemeni
Nu va fi usor sa separi conflictele personale de viata profesionala. Te gandesti tot mai mult cum sa te impaci cu persoana iubita si sa te eliberezi de aceasta presiune.

Rac
Nu ai incredere in vorbele si comportamentul unei persoane, care vrea sa para ceea ce nu este. Vei apela la un prieten pentru a te asigura ca ai dreptate.

Leu
Este posibil ca tu sa fii cea mai calma persoana de la serviciu, spre deosebire de ceilalti. Calmul din situatiile de criza este o calitate rar intalnita.

Fecioara
Spre deosebire de Lei, spiritul critic este la cote maxime si analizezi strategii diferite care sa te ajute sa castigi mai multi bani.

Balanta
S-ar putea sa-ti faci cele mai rele scenarii pentru perioada imediat urmatoare, dar pierzi din vedere lucruri importante. Nu te agita prea tare.

Scorpion
Cu toate ca tu nu vrei sa recunosti, poate doar prietenilor apropiati, caracterul puternic si ambitia va fi vazuta si de seful tau. Te asteapta o promovare saptamana viitoare.

Sagetator
De obicei, te bazezi pe intuitie si ai incredere in ce-ti spune instinctul, dar de data asta vei primi semnale contradictorii. Esti confuz si nu stii ce sa mai crezi.

Capricorn
Iti doresti foarte mult sa demonstrezi colegilor cat de mult ii respecti si ca ai face tot ce iti sta in putinta pentru a face o echipa buna.

Varsator
O sa lasi deoparte ideile de a munci suplimentar si vei face un city-break cu partenerul tau de viata. Bucura-te din plin si lasa grijile acasa.

Pesti
Te grabesti sa pleci cat mai repede de la serviciu pentru ca stii ca acasa te asteapta o surpriza. Nu incerca sa iti dai seama despre ce este vorba. Vei fi placut surprins.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005780 (s)