News Flash:

Horoscop de weekend

29 Octombrie 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
horo2
Berbec
A venit in sfarsit timpul sa iesi din casa si sa participi la activitati de grup, la evenimente sociale, sa iesi cu prietenii oras sau, de ce nu, cu familia. In plus, sunt sanse foarte mari sa primesti vesti bune, sau sa fii invitat sa iei parte la o afacere care iti va aduce bani.

Taur
O persoana iti va pune la indoiala calitatile si vei incepe chiar si tu sa te indoiesti de tine. Eziti inceperea unui proiect pe care il asteptai de ceva timp, tocmai din aceasta cauza. Increderea in tine nu trebuie sa vina din partea nimanui, ci doar din partea ta!

Gemeni
Primesti informatii importante, dar esti foarte susceptibil si incepi sa te documentezi pentru a vedea despre ce este vorba. Cauti adevarul si vrei sa il afli cu orice pret. Indiferent care este subiectul acestor informatii, vei termina ziua cu mai multe cunostinte.

Rac
Cu toate ca in mod normal esti foarte responsabil si incerci sa mentii un echilibru intre viata de familie si cea profesionala, familia va avea prioritate in acest weekend. O reunire cu cei dragi, impreuna cu prietenii apropiati va avea loc in acest weekend.

Leu
Prietenii, familia si partenerul de viata au pus la cale un plan de ceva timp care va prinde contur in urmatoarele zile. Te vor surprinde foarte placut si vei face o plimbare intr-un loc pe care iti doreai de mult timp sa il vizitezi. Ei au rezolvat tot.

Fecioara
Banii pe care i-ai imprumutat acum cateva saptamani se vor intoarce in sfarsit in buzunarul tau. Dupa niste intalniri scurte in oras, te intorci acasa foarte hotarat sa faci curatenie. Acesta a fost si motivul din cauza caruia nu ai stat prea mult pe afara.

Balanta
Te simti special si vrei ca weekendul acesta sa fie doar pentru tine, sa te rasfeti. Vei iesi la shopping cu prietenele, vei manca ce iti place tie sau mai mult, sau vei viziona filme toata ziua, alaturi de o persoana draga. Bucura-te din plin. Meriti.

Scorpion
Au aparut niste probleme casnice si vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unui barbat. In timp ce tu stai acasa pentru a rezolva situatia, ceilalti membri ai familiei vor iesi in oras, lasandu-te singur acasa. Stai linistit ca le va veni si lor randul.

Sagetator
Ia-ti gandul de la odihna pentru ca vei avea o zi plina. Te vei ocupa sa repari ceea ce s-a stricat prin casa, vei merge la cumparaturi si te vei acorda atentia cuvenita animalelor de companie pe care le-ai cam neglijat in ultimul timp. O sa dormi bustean seara.

Capricorn
Faptul ca ai facut eforturi pentru a fi meticulos si sincer iti va rotunji conturile bancare. Trebuie sa replanifici bugetul si sa vezi care este suma de bani pe care o poti pune deoparte. Fii atent, dar si realist. In plus, ai muncit mult ca sa ajungi pana aici.

Varsator
Simti ca esti dator fata de familie, copii si persoana iubita si vrei sa iti iei responsabilitati pe care de obicei nu ti le asumi. Nu doar ca te va face pe tine fericit, dar ii va incanta si pe ei. Te vei simti apreciat si mai puternic.

Pesti
Emotiile care decurg din experientele din trecut te iau prin surprindere si te-ar putea determina sa-ti asumi responsabilitati, in special in ceea ce priveste membrii familiei. Indiferent de sarcinile pe care le presupun acestea, elibereaza-te de traumele vechi si axeaza-te pe prezent.   

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005815 (s)