News Flash:

A dormit DOUA saptamani continuu, iar cand s-a trezit, SOC

9 Martie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
copil somn
Un baietel in varsta de cinci ani, din Marea Britanie, i-a uluit pe medici: sufera de o boala extrem de bizara, pe care nimeni nu stie cum sa o trateze. 
Pana nu demult, Matthew Burgess ducea o copilarie normala. Intr-o dimineata insa, totul avea sa se schimbe dramatic: baietelul s-a trezit cu febra foarte mare, iar dupa cateva ore a cazut intr-un somn profund. In zadar au incercat parintii sa il treazeasca, asa ca, dupa mai multe ore in care micutul nu reactionase deloc, a fost transportat de urgenta la spital, scrie realitatea.net.
Medicii au crezut initial ca Matthew sufera de meningita, dar rezultatele analizelor au infirmat acest diagnostic, scrie The Mirror.
"Ne-au spus ca s-ar putea sa fie o disfunctie a creierului. Iar in tot acest timp, el dormea inca", a povestit Michelle, mama baiatului.
Doua saptamani au trecut pana cand pustiul a deschis ochii din nou. Dar problemele abia incepeau: dupa ce s-a trezit, copilul nu mai putea vorbi, merge sau sa stea in picioare.
"A fost ingrozitor. La inceput nu stiam daca se va mai trezi, apoi a trebuit sa invete din nou sa mearga si sa vorbeasca", a mai spus Michelle.
Acum, Matthew se afla in continuare internat, iar medicii incearca sa-i puna un diagnostic.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004994 (s)