News Flash:

Cea mai mare greseala pe care o facem cand pregatim friptura la gratar

1 Mai 2017
1061 Vizualizari | 0 Comentarii
friptura la gratar
Faimosul chef si realizator tv Anthony Bourdain tocmai si-a lansat o noua carte, Appetites, despre care a vorbit cu Marc Maron, evidentiind si unele dintre cele mai mari greseli pe care le fac oamenii atunci cand pregatesc o friptura la gratar.

"Nimeni nu stie cum sa pregatesca o friptura delicioasa", spune Anthony Bourdain, desi americanii sunt atat de pasionati sa faca gratare in spatele curtii, adauga el. "Oamenii gatesc friptura prea mult, insa cea mai mare greseala pe care o fac este ca inteapa si strapung tot timpul carnea, apoi o ridica de pe gratar pentru a vedea daca este patrunsa". "Iar atunci cand friptura este gata incep sa o si taie", continua Bourdain, potrivit gustarte.ro.

Pentru un gust care sa faca diferenta, cheful american spune ca este foarte important sa lasi carnea sa se odihneasca 10 - 15 minute, dupa ce ai stins focul. "Astfel lasi aromele si sucurile carnii sa recircule si sa-i desavarseasca gustul. Asa vei obtine gustul magic, perfect. Atat de simplu", afirma Bourdain.

anthony bourdain appetites greseli friptura gratar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004519 (s)