News Flash:

De ce trebuie sa ingheti lamaile

30 Aprilie 2017
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
lamaie congelata
Lamaia este cunoscuta pentru faptul ca reuseste sa trateze numeroase boli, iar de sute ani, oamenii o ultiizeaza in casa si pentru consum.


Bogate in vitamina C, lamaile reusesc datorita antioxidantilor sa combata radicalii liberi si sa iti energizeze organismul.


De fiecare data cand te simti fara vlagaobosit si nu ai chef de nimic, incearca o limonada cu suc natural de lamaie, iar in cel mai scurt timp, te vei simti mai bine.


In timp ce pulpa este partea preferata de cei mai multi dintre oameni, ar trebui sa stii ca si coaja este la fel de buna, iar continutul de vitamine si de minerale pe care le contine este chiar mai mare decat cele gasite in fruct.


De ce trebuie sa ingheti lamaile. De astazi vei face si tu la fel


In primul rand, ai nevoie sa stii ca nu toate lamaile sunt bune pentru a fi consumate, caci chimicalele folosite pentru tratarea lamailor ajung in coaja si te pot imbolnavi.


Uniunea Europeana interzice folosirea unor chimicale, asa ca sunt bune de consum lamaile care provin din UE.

Daca nu esti sigur de lamaia pe care o consumi si nu stii daca este sau nu organica, cel mai bine ar fi sa consumi doar pulpa si sa eviti coaja.


Lamaia este bogata in vitamina A, B6 si E, precum si in fier, potasiu, calciu, proteine, magneziu, fosfor si acid folic si te ajuta sa slabesti sanatos.

lamaia trateze boli consum vitamina c vlaga obosit fruct
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1184 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004727 (s)