Dieta elvetiana presupune ca, timp de doua saptamani, sa mananci in fiecare zi alt aliment si nu te atingi de altceva.
Rezultatul este uimitor. Dai jos intre 5 si 7 kilograme, ceea ce ar insemna o medie de o jumatate de kilogram pe zi (la eficienta maxima a dietei), fara sa te infometezi.
Astazi poti manca pana la un kilogram de cartofi fierti. Pe langa acestia este permis si un ou fiert, fructe proaspete, o cafea dimineata si ceaiuri pe parcursul zilei.
Miercuri
In aceasta zi va trebui sa mananci aproximativ 200 de grame de orez brun, fiert. Dimineata poti bea o cafea, iar in timpul zilei, multa apa si ceaiuri de plante fara zahar.
Joi
In afara micului dejun foarte sarac in calorii, compus dintr-o cafea, o felie de paine graham si o felie de carne slaba la gratar sau branza si un fruct, in timpul zilei va trebui sa mananci aproximativ 1,25 kilograme de fructe proaspete, in afara de banane. Nu uita de cei 1,5 litri de apa pe zi.
Vineri
Pe langa micul dejun format dintr-o felie de paine integrala si un ou fiert, plus o cafea fara zahar, in restul zilei vei manca 500 de grame de paste fierte, amestecate cu verdeata, rosii, doua linguri de mazare si o lingurita de suc de lamaie.
Sambata
Astazi ai voie sa mananci rosii, salata, gulii, fasole, morcovi, gulii sau conopida, consumate in salate sau fierte inabusit.
Duminica
Duminica trebuie sa-ti compui un meniu de aproximativ 1.000 de calorii dintre alimentele permise in zilele anterioare.
sursa: one.ro
Comentarii (0)