News Flash:

Ce oja ti se potriveste in functie de culoarea ochilor?!

5 Martie 2017
2454 Vizualizari | 0 Comentarii
unghii false
  • Dacă ai ochii căprui sau negri ești printre persoanele speciale a căror ochi cuceresc dintr-o singură clipire. Pentru tine, 2016 vine cu o gamă largă de alegeri pentru unghii. Folosește culori deschise care să contrasteze cu această culoare a ochilor tăi. O ojă neagră cu reflexii/dungi/buline roz-cuarț, sau pur și simplu o ojă neagră mată sau bordo se potrivește de minune look-ului tău.
  • Dacă ai ochii albaștri precum seninul cerului, sau azurii, fie că sunt de un albastru închis sau deschis, culoarea albastru seren a anului 2016 este perfectă pentru unghiile tale. Când îți vei trece mâna prin păr, unghiile tale vor contrasta puternic cu ochii tăi și va atrage priviri admiratoare asupra ta. De asemenea, poți folosi combinații de alb cu albastru deschis, negru cu albastru deschis sau albastru metal deschis.
  • Ești una din cuceritoarele cu ochii verzi? Atunci unghiile tale trebuie să fie pe măsură și totuși să nu eclipseze magia pe care o creează privirea ta seducătoare. În funcție de nuanța ochilor tăi, oja de culoare albastră, de asemenea, în nuanțe diferite, te va avantaja. Atâta timp cât nu îți acoperă luminozitatea ochilor, care oricum vor ieși în evidență prin frumusețea lor, poți alege orice îți place.


negri ochi unghii unghiile verzi ochilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006308 (s)