News Flash:

Ce mancam in Postul Pastelui? Reteta de FASOLE BATUTA GUSTOASA

10 Martie 2017
991 Vizualizari | 0 Comentarii
fasole batuta
Fasole batuta - Mod de preparare
1. Pune fasolea la inmuiat 10- 15 ore (peste noapte e cel mai bine). Scurge fasolea.
2. Pune fasolea in 1 l de apa si da un clocot. In timpul asta pune la fiert si restul de apa. Scurge fasolea si pune peste ea cei 2 l de apa fiarta. Adauga morcovul, dafinul si fierbe la foc mic pana ce fasolea e foarte fiarta. Daca apa scade foarte mult, mai pune putina apa fiarta
3. Taie ceapa foarte fin si caleste-o bine 1n 100 ml de ulei.
4. Strecoara fasolea si paseaz-o bine cu ajutorul unui blender vertical. Poti pune si un polonic din apa in care a fiert. Adauga 3/4 din ceapa calita, 1 capatana de usturoi zdobit si sare. Amesteca bine. Gusta si mai adauga usturoi si ulei daca asa iti place.
5. Pune fasolea pe o farfurie si orneaz-o cu restul de ceapa prajita.

fasolea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005090 (s)