News Flash:

Ce greseli fac frecvent femeile in pat

29 Octombrie 2016
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
fac dragoste41
Greseli în dormitor? Si lista poate continua atat cand vine vorba de el, dar si de ea. Daca în general barbatii sunt pusi la zid si cei care nu le înteleg pe femei, astazi îti prezentam doar cateva dintre ,,lucrurile care nu ies ca la carte” si cand vine vorba de sexul frumos. Nu de putine ori s-a întamplat ca acum sa vrei un lucru, iar în clipa urmatoarea sa îti schimbi preferintele. Starile schimbatoare sunt tipic feminine, iar acest lucru este sustinut de barbati în nenumarate randuri. Insa greselile care apar ,,în dormitor” se datoreaza si dorintelor noastre de a arata bine indiferent de moment, chiar daca unele lucruri care le deranjeaza pe femei sunt invizibile pentru partener.

Cine preia initiativa?

Suntem interesate ca totul sa arate si sa fie perfect, chiar si în dormitor. Iar atunci cand partenerul apreciaza gestul, satisfactia este mult mai mare. Din cand în cand poti prelua tu initiativa în dormitor. Nu numai ca va aprecia, ci va putea sa se bucure dintr-o alta postura, tu fiind cea care preia responsabilitatea pentru experienta voatra sexuala.

Nu miza pe aspect

Nu trebuie sa te superi daca el nu a observa lenjeria intima noua, lumanarile parfumate sau nu a sesizat noul parfum. Cu atat mai mult sa îi si atragi atentia asupra acestor lucruri. Important pentru el este ca tu sa ,,intri în joc”, nu sa purtati discutii despre preocuparile fizice.

Incearca si lucruri noi

Desi la începutul relatiei pasiunea nu lipsa din dormitor, cu timpul fiecare cuplu în parte simte nevoia sa experimenteze lucruri noi pentru a nu face loc plictiselii. Doar pentru el simte nevoia sa experimenteze lucruri noi nu înseamna ca nu se mai simte bine cu tine. Nu lua personal acest lucru! Lucrurile de dincolo de zona de confort pot alunga si cea mai mica urma de monotonie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005950 (s)