News Flash:

Ce cadou sa-i oferi iubitei sau amantei de 8 martie. Nu te va uita niciodata!

6 Martie 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
8 martie2
Ofera-ti un cadou extrem!
E posibil sa nu te fi gandit niciodata ca ai putea sa sari cu parasuta sau sa pilotezi un elicopter, insa toate acestea se afla la indemana ta. Stim, suna aproape nebunesc, insa acum ai parte de oferte promotionale pentru astfel de activitati.
Poti sa zbori cu parapanta sau cu balonul, sa sari cu parasuta, sa te bucuri de un zbor de agrement in zona Brasov, sa mergi la paintball, sa faci rapel in Valea Prahovei, sa tragi cu un pistol Makarov, sa te bucuri de o sedinta de echitatie sau sa iei lectii de zbor cu elicopterul. Toate acestea sunt acum la preturi mult mai mici decat de obicei, dupa cum vedem pe smartexperience.ro. De 8  Martie, meriti sa incerci ceva ce n-ai mai facut niciodata si sa tii minte pentru totdeaua.
Patrunde in raiul hainelor elegante
Este timpul sa-ti innoiesti garderoba de primavara, mai ales ca temperaturile de afara tin cu tine inca din luna februarie. Esti o femeie foarte frumoasa, stim asta deja, de aceea hainele pe care le porti trebuie sa fie pe masura frumusetii tale fizice si interioare. Daca vrei sa intampini primavara asa cum se cuvinte, iata cum arata raiul hainelor elegante si primavaratice de unde se imbraca femeile care isi doresc sa ii uimeasca pe cei din jur.

Un look nou nu strica niciodata
Niciodata nu este prea tarziu si nici prea devreme sa-ti schimbi putin lookul. Cea mai simpla metoda de a face o binemeritata si binevenita transformare este sa-ti cumperi niste lentile de contact colorate sau niste ochelari de soare foarte eleganti, aflati in ton cu ultimele tendinte de moda, precum cei de aici. Trebuie sa stii ca poti cumpara lentile de contact care sunt, in acelasi timp, lentile de vedere si colorate, insa poti sa-ti uimesti prietenii si cu o pereche de lentile de contact cosmetice, care te vor face sa arati cum ti-ai dorit dintotdeauna.

 Sanatatea este comoara vietii tale
Cum ai putea sa-ti pastrezi mai bine starea buna de sanatate decat printr-o alimentatie adecvata si prin multa miscare? Primavara este sezonul perfect pentru a-ti cumpara o bicicleta, iar plimbarile in natura vor capata o alta dimensiune. Aceste biciclete sunt frumoase, moderne si potrivite pentru o femeie activa si eleganta ca tine. E timpul sa te bucuri de soare!

A venit timpul pentru marea schimbare
Coco Chanel spunea: „Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata, e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care iti intalnesti destinul”. Noi credem ca are dreptate, insa nu putem fi intotdeauna coafate si epilate atunci cand iesim din casa, iar noi, femeile, stim mai bine decat oricine cate feste ne poate juca timpul.
A venit, insa, vremea pentru marea schimbare. Nimic nu este mai simplu decat sa renunti la epilarea traditionala si sa alegi epilarea definitiva, care te va ajuta sa economisesti timp si sa ai o piele fina si catifelata in orice clipa a vietii tale. In plus, epilarea definitiva este accesibila pentru toate buzunarele, dupa cum ne conving cei de la nomasvello.ro.

Rasfat la superlativ!
Credeai ca posibilitatile de a te rasfata s-au incheiat? In nici un caz! Fiecare femeie trebuie sa se bucure, macar o data in viata, de un tratament de infrumusetare in care tehnologia de ultima generatie isi spune cuvantul. Indiferent daca iti doresti o rejuvenare faciala cu IPL, o mezoterapie, o dermocrioforeza, un tratament dermotherm anticelulitic, electrostimulare, un tratament cu ultrasunete sau, pur si simplu, un masaj clasic, un masaj cu bambus sau o evaluare corporala gratuita, la simonebeautycenter.ro gasesti tot ceea ce ti-ai putea dori vreodata in materie de infrumusetare.
Imbratiseaza eleganta vintage
Pentru ca „7” este un numar magic, iar 8 Martie se apropie, mergi putin mai departe pe calea rasfatului si a elegantei. De aceasta data ne-am gandit la eleganta vintage. Obiectele cu un aer de epoca au intotdeauna un farmec aparte, iar articolele vestimentare, elementele de mobilier, decoratiunile si toate celelalte obiecte si accesorii pe care le vedem la retroboutique.ro ofera elegantei si rafinamentului o noua definitie. Frumusetea are multe fatete, iar aceasta este cea mai calma si sofisticata dintre ele.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008438 (s)