News Flash:

WOW! Iata cat de sexy e Loredana Groza la 46 de ani, in costum de baie

5 Martie 2017
1981 Vizualizari | 0 Comentarii
loredana groza46
Loredana Groza se numara printre cei mai cunoscuti si apreciati artisti de la noi. Cantareata are 46 de ani, dar este mereu neobosita. Canta inca din copilarie, si chiar daca au trecut zeci de ani de cand s-a apucat de muzica, ea a reusit mereu sa se mentina in atentia publica.
Loredana este unul dintre putinii cantareti romani care a reusit sa tina pasul cu vremurile si a lasat in fiecare ani piese de succes. Mai mult, chiar daca a trecut demult de prima tinerete, artista arata fabulos. La sfarsitul lunii februarie, Loredana Groza a plecat intr-o vacanta exotica in Mexic. Acolo a facut plaja si s-a relaxat. De asemenea, cantareata a postat si cateva fotografii pe care le-a facut in vacanta in care apare in costum de baie. Chiar daca a ajuns la o varsta onorabila, Loredana arata senzational, are un corp tonifiat, ca al unei adolescente.
Cum se mentine in forma Loredana Groza
Cantareata a marturisit in repetate randuri ca nu este adepta dietelor stricte, si nici nu merge la sala. Loredana sustine ca are insa o viata activa si face exercitii acasa pentru tonifiere, zilnic, minim 10 minute pe zi.
„Sa spun sincer, nu tin dieta. Nu mai tin diete si cred ca asta este unul dintre secrete. Tot timpul trebuie sa te gandesti la ceva, sa-ti tii mintea prinsa in lucruri frumoase, sa incerci sa iti respecti si corpul, dar si mintea si sa gasesti intotdeauna tot ceea ce trebuie ca sa le hranesti asa cum e normal si ca sa dea randament”, a explicat Loredana Groza, in cadrul unui interviu.
Deschide galeria foto de mai sus pentru a vedea cum arata cantareata in costum de baie!

Galerie Foto

Loredana_Groza_1_398x500
loredana groza neobosita corp tonifiat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005033 (s)