News Flash:

Ce afectiuni poti trata daca faci amor

15 Martie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
fa sex1
Poate ti se pare ciudat, insa activitatea sexuala te poate ajuta sa vindeci anumite boli. Poate ai auzit si tu ca functioneaza ca „aspirina saracului” si te ajuta sa scapi de durerea de cap, dar are mai multe efecte decat atat!
Cercetatorii spun ca, in timpul actului sexual, creierul elibereaza endorfine, care sunt dusmanul declarat al durerilor. Mai sunt, totusi, si alte afectiuni de care poti scapa daca faci sex:
1. LIPSA DE VLAGA
Daca simti ca nu ai energie sau pofta de viata, poate chiar din cauza unei astenii de toamna, fugi in dormitor. Hormonul care se elibereaza in timpul actului sexual te va face mai fericit si mai energic. De asemenea, este cunoscut faptul ca sexul reduce stresul.
2. TENSIUNE ARTERIALA
Daca ai hipotensiune, este foarte bine sa faci sex des, deoarece s-a dovedit ca aceasta activitate creste tensiunea arteriala.

4. INSOMNIA
Nu ai somn si stai cu ochii in tavan toata noaptea. Oxitocina este o endorfina pe care corpul tau o elibereaza in timpul orgasmului, scrie teotrandafir.com. Se mai numeste si hormonul iubirii, cel care te calmeaza si te ajuta sa ai un somn linistit.

5. PIELEA TERNA
Uita de creme cu efecte spectaculoase si particule stralucitoare. Poti sa ai o piele care sa radieze de sanatate, doar facand sex. Cercetatorii spun ca totul se datoreaza endorfinelor, care au rolul de a mentine pielea supla, sanatoasa si tanara.
Iata cateva beneficii ale activitatii sexuale constante. Te-ai fi gandit ca acest gest intim te poate ajuta in probleme de sanatate?

4 insomnia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006207 (s)