News Flash:

SURPRINZATOR! Unge-te pe fata cu o coaja de banana si vei vedea efectele!

15 Martie 2017
1044 Vizualizari | 0 Comentarii
banana fata
Cele mai multe persoane ssunt obisnuite sa arunce coaja de manana imediat ce consuma interiorul aromat ti dulce. Ce nu stiu multi este faptul ca pulpa fructului ramasa pe coaja are proprietati uluitoare.

Coaja de banana poate fi remediul de care ai nevoie in vindecarea mai multor afectiuni. Printre aceastea enumeram doar cateva.

1. Dinti galbeni
Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a scapa de aceasta problema frustranta este sa iti freci dintii timp de doua saptamani cu interiorul cojii de la o banane. Vei observa rezultate incredibile inca din primele zile!

2. Negi

Pune o bucata de coaja de banana pe neg si fixeaza-o acolo cu un bandaj. Pastreaza-l peste noapte pana cand vei scapa de afectiunea care te supara atat de tare!

3. Acnee si riduri

Pulpa de pe coaja de banana este remediul potrivit si in cazul in care pielea ta sufera de unele imperfectiuni. Freaca-te cu coaja pe fata, iar efectul antiimbatranire nu va intarzia sa apara. Ridurile se vor diminua, iar cosurile se vor vindeca.

4. Psoriazis
Si in cazul acestei afectiuni, tot ceea ce trebuie sa faci este sa tamponezi zona afectata cu coaja de la banana, iar rezultatele vor fi vizibile.

5. Durere
Coaja de banana este si un puternic analgezic, asa ca, atunci cand aveti o crampa musculara ar fi bine sa nu dati fuga la farmacie! Recurgeti la o banala banana.

6. Surplus de greutate

Este cunoscut faptul ca bananele contin foarte mult potasiu, o substanta foarte importanta in procesul de slabire. Prin urmare, daca consumati pulpa de pe coaja, specialistii garanteaza ca nu te veti ingrasa.

2 negi 4 psoriazis 5 durere
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)