News Flash:

Cazul femeii rapite din Arad: I s-ar fi facut rau pe strada si a fost luata de familie

9 August 2018
802 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala1

Femeia despre care s-a crezut ca a fost rapita din centrul Aradului a fost luata, de fapt, de familie, pentru ca i s-ar fi facut rau pe strada, aceasta nefiind victima unei infractiuni, au stabilit, miercuri, dupa audierea mai multor persoane, politistii aradeni.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, Lorena Radu, a declarat, miercuri, ca in urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit ca femeia despre care mai multi martori sustineau ca a fost rapita din centrul orasului Arad, in urma cu doua zile, nu a fost victima vreunei infractiuni.

“In urma cercetarilor efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale, s-a stabilit ca la data 6 august, intre doua femei care se deplasau pedestru pe o strada din municipiul Arad ar fi avut loc o altercatie verbala, in urma careia una dintre acestea s-ar fi simtit rau, solicitand ajutor. Din extinderea cercetarilor a reiesit ca un membru al familiei celei care solicita ajutor, care conducea un autovehicul pe aceeasi strada, a oprit in dreptul femeii si, impreuna cu alti doi pasageri, au urcat femeia in autoturism. Din administrarea tuturor probelor a mai reiesit ca femeia nu a fost victima vreunei infractiuni”, a afirmat Lorena Radu.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Arad, mai multi trecatori care se aflau in centrul Aradului, luni, au sunat la 112 pentru a sesiza faptul ca o femeie a fost rapita.


Martorii le-au povestit politistilor ca o dubita in care se aflau mai multe persoane a oprit langa o femeie care se afla pe trotuar, pe Calea Iuliu Maniu. Acestia s-au napustit asupra femeii si au urcat-o cu forta in autovehicul. Femeia ar fi incercat sa se opuna si ar fi strigat dupa ajutor. Politia a instituit filtre la intrarea si iesirea din orasul Arad, pentru identificarea masinii.

Miercuri dimineata, politistii comunei Vinga au depistat si oprit in trafic dubita care ar fi fost utilizata, in urma cu doua zile, pentru rapirea femeii. Persoanele identificate au fost conduse la sediul IPJ Arad, pentru a fi audiate

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005756 (s)