News Flash:

Caz revoltator I O femeie si-a traumatizat copilul cu ajutorul unui barbat deghizat in Mos Nicolae

8 Decembrie 2017
849 Vizualizari | 0 Comentarii
mos

Politia si Protectia Copilului din Bistrita-Nasaud au declansat, vineri, anchete, dupa ce in mediul online au aparut imagini cu o femeie care si-ar fi traumatizat copilul cu ajutorul lui Mos Nicolae. Un barbat deghizat in Mos Nicolae l-a pus pe copil sa stea in genunchi si l-a atins cu un bat care simboliza nuiaua.
Femeia de 31 de ani din Bistrita-Bargaului acuzata ca si-a traumatizat baietelul de 5 ani cu ajutorul lui Mos Nicolae este cercetata penal de politistii bistriteni.

Femeia si barbatul deghizat in Mos Nicolae, in realitate unchiul micutului, sunt acuzati de rele tratamente aplicate minorului, dupa ce ”Mos Nicolae” a facut o vizita copilului, dar inainte de a-i da cadouri l-a pus sa stea in genunchi, sa promita ca nu mai scrie cu creioanele pe peretii si chiar l-a atins cu nuiaua.

“Inspectoratul de Politie Bistrita-Nasaud s-a autosesizat vineri, dupa ce in presa au aparut o serie de imagini din care rezulta ca un copil de cinci ani a fost terorizat de Mos Nicolae, pentru a fi cuminte. S-a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, fiind identificate persoane personajele care apar in filmare. Este vorba despre un copil de cinci ani, mama acestuia de 31 de ani din Bistita-Bargaului si de un barbat de 40 de ani din localitate, care a fost imbracat in Mos. Am sesizat si Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Drepturilor Copilului (DGASPC) pentru a-i acorda asistenta psihologica minorului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Bistrita-Nasaud, Crina Sirb.
Reprezentantii DGASPC Bistrita-Nasaud au declansat si ei o ancheta in acest caz, sesizati de tatal copilului.

Reprezentantii institutiei se afla in teren, unde urmeaza sa stabileasca ce masuri se impun.

“Am fost sesizati de colegii de la Constanta despre aparitia unei situatii la Bistrita-Bargaului. Un barbat din judetul Constanta a anuntat institutia, spunand ca fiul sau, care s-ar afla in grija mamei, in Bistrita-Bargaului, ar fi fost speriat de Mosu'. In cauza s-au declansat cercetarile, la fata locului fiind trimise echipe de la Protectia Copilului, care urmeaza sa stabileasca imprejurarile in care s-a petrecut incidentul si daca este nevoie de instituirea vreunei masuri de protectie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul DGASPC Bistrita-Nasaud, Delia Fontul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006060 (s)