News Flash:

CAZ DRAMATIC in Reghin: O femeie a murit, iar alta e la spital in urma unui incendiu intentionat. Focul, provocat pentru ascunderea unei posibile crime

13 Aprilie 2018
835 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22

O femeie de 60 de ani a murit, iar alta a fost transportata la spital, joi seara, in urma unui incendiu intr-o locuinta din municipiul Reghin, judetul Mures, care a fost declansat intentionat de catre un barbat prins de politisti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
UPDATE: Incendiul provocat joi seara intr-o locuinta din municipiul Reghin, in care se aflau doua femei, mama si fiica, ar fi avut ca scop ascunderea unei posibile crime prin injunghiere, suspect in acest caz fiind sotul femeii care a murit, cu care se afla in proces de divort.

Surse apropiate anchetei au declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca inainte de incendiu, in apartamentul din municipiul Reghin, a avut loc un conflict, in urma caruia cel putin una dintre cele doua femei, respectiv cea de 60 de ani, ar fi fost injunghiata de mai multe ori, de un barbat, care ar fi sotul acesteia si cu care s-ar fi aflat in proces de divort.

Potrivit acelorasi surse, barbatul ar fi fost nemultumit ca sotia sa ar fi deschis procesul de divort si este posibil ca decesul femeii sa nu provina din cauza incendiului.


Mama acesteia, o femeie in varsta de circa 80 de ani, are arsuri de gradul 3 pe circa 70% din suprafata corpului si se afla la Unitatea de Primiri Urgente.

Incendiul a fost declansat la un apartament din municipiul Reghin, iar pentru lichidarea acestuia au intervenit mai multi pompieri cu o autospeciala cu apa si spuma.

Ambele persoane au fost evacuate de pompieri din locuinta, insa femeia de 60 de ani a murit la scurt timp.

In apartamentul respectiv politistii au efectuat cercetarea, sub coordonarea unui procuror criminalist.

Barbatul care a vatamat cele doua femei a fost dus la audieri.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1294 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006310 (s)