News Flash:

Cauzele principale ale caderii parului

5 Martie 2017
1036 Vizualizari | 0 Comentarii
cade parul

1. Pastilele contraceptive. In functie de tipul pilulelor contraceptive pe care le iei, exista mari sanse sa pierzi tot mai multe fire de par. In acest caz caderea parului este temporara, insa extrem de neplacuta. Cere sfatul medicului!

2. Dieta cu sucuri detox. Te-ai hotarat sa tii o cura de detoxifiere bazata pe sucuri? Cu siguranta aceasta va aduce multe beneficii organismului tau, insa s-ar putea sa ai parte si de neplaceri. In dieta ta nu se vor mai gasi suficiente proteine si nutrienti esentiali pentru sustinerea firului de par.

3. Nu iti speli parul suficient de des. Aceasta este una dintre cele mai frecvente cauze ale caderii parului. Multe femei considera ca nu trebuie sa se spele foarte des pentru ca parul se va ingrasa. Specialistii spun ca acesta este un mit nefondat, iar podoaba capilara trebuie spalata ori de cate ori este necesar.

4. Tii mereu parul prins. Desi pe timpul verii este aproape imposibil sa nu iti tii parul prins, este indicat sa gasesti coafuri lejere, care sa nu afecteze firele subtiri. In acest mod poti preveni caderea excesiva a parului.

5. Te confrunti cu stresul pentru o perioada lunga de timp. Tehnicile de relaxare ar trebui sa faca parte din viata ta daca iti doresti un par sanatos. Stresul este principalul factor care declanseaza caderea parului.

6. Menstruatiile abundente. Probabil ca nu te-ai gandit pana acum la asta, insa vei putea observa ca in lunile cu menstruatie abundenta vei pierde mai multe fire de par, pentru ca in organismul tau se va regasi o cantitate mai mica de fier.

7. Iei medicamente pe termen lung. Majoritatea medicamentelor sunt responsabile de probleme precum caderea parului, uscarea pielii sau exfolierea unghiilor. Cere sfatul medicului daca te gasesti in aceasta situatie.

8. Parul ud intra in contact cu aerul fierbinte. Acest lucru se intampla cand te usuci cu foehnul sau folosesti placa atunci cand nu te-ai uscat complet. Consecintele pe termen lung sunt devastatoare pentru podoaba ta capilara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008338 (s)