News Flash:

Cauza mortii in cazul actritei Stela Popescu ar fi un atac vascular cerebral - surse

24 Noiembrie 2017
1195 Vizualizari | 0 Comentarii
stela popescu a murit

Medicii legisti au incheiat, vineri, autopsia in cazul actritei Stela Popescu, surse medicale declarand pentru agentia de presa MEDIAFAX ca investigatia a aratat ca artista ar fi suferit un atac vascular cerebral.
Actrita Stela Popescu a murit la varsta de 81 de ani. Ea a decedat la locuinta sa din Capitala, fiind gasita joi cazuta in casa de o ruda. „Cred ca era acolo de ieri. Fiica ei a gasit-o, Doina”, a declarat Alexandru Arsinel care a venit la domiciliul actritei imediat dupa aflarea vestii. Potrivit actorului, Stela Popescu ar fi suferit o hemoragie interna. Politia a deschis un dosar de moarte suspecta, specific in astfel de situatii.

Corpul neinsufletit al Stelei Popescu este, la ora transmiterii stirii, inca la Institutul de Medicina Legala, urmand sa fie depus vineri, la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase.

Potrivit unui anunt al Teatrului de Revista "Constantin Tanase", trupul neinsufletit al actritei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, in foyerul Salii Savoy a Teatrului de Revista ”Constantin Tanase”.
Sambata, actrita va fi depusa la Capela Manastirii Cernica, iar duminica, 26 noiembrie, la Cimitirul Cernica va avea loc inmormantarea, alaturi de sotul sau, textierul Mihai Puiu Maximilian.

Actrita Stela Popescu a murit la varsta de 81 de ani, la domiciliul ei din Capitala.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1298 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)