News Flash:

Adevarul despre cum a fost gasita Stela Popescu moarta! Primul sot al actritei: "Era in living, cazuta cu fata in...". Cine e femeia care a vorbit ultima data cu artista

24 Noiembrie 2017
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
stela

Initial s-a spus ca Stela Popescu a fost gasita fara suflare in curtea casei sale, insa, potrivit marturisirilor facute de primul sau sot, ea se afla, de fapt, in locuinta sa. Cea care a gasit-o a fost Doina, fiica ei adoptiva. Dupa ce s-a aflat tragedia, prietenii apropiati, Alexandru Arsinel, dar si Dan Puican, primul sot al actritei, au mers intr-un suflet la casa Stelei Popescu.
Stela Popescu si Dan Puican s-au casatorit in 1980, iar dupa opt ani de mariaj s-au despartit. In cadrul unui interviu emotionant, regizorul a declarat cum a fost gasita prima lui sotie de catre fiica sa adoptiva, Doina.

"A fost gasita in living, cazuta cu fata in sus si avea o dara de sange inchegat la gura. (...). Parintii ei, tatal ei care a stat 17 ani in Siberia a trait pana la 90 de ani, iar mama ei a murit de cancer la 84 de ani. Era una din cele mai adulate actrite ale teatrului romanesc. Nu stiu sa fi avut probleme de sanatate, in afara de picioare. A observat si Arsinel si mi-a spus sa ii zic Stelei sa faca un tratament. In rest, nu se plangea. Era sanatoasa tun, dar muncea enorm. I-am spus sa o lase mai usor. Ea muncea enorm pentru varsta ei. Eu consider ca, asa cum pe George Constantin, Dumnezeul sa il odihneasca, l-am considerat pe el cel mai mare actor roman de dupa razboi, asa le-am considerat pe Gina Patrichi si Stela Popescu cele mai mari actrite. Stela a jucat piese importante si nimeni nu credea ca va fi atat de fantastica Stela Popescu. Sa joci 10 ani "Presul" cu peste 1000 de spectacole, este un record al unui teatru."(...) A jucat in piese, in drama, in Secunda 58, care era la mare moda atunci. Ea a ramas, dupa Revolutie, la Teatrul de Revista, fiind sigura ca o sa-i faca pe romani sa fie fericiti. La radio, cand am colaborat, fara sa ma laud, am peste 1000 de piese inregistrate, Stela erau nelipsita.Ea si Dem Radulescu erau nelipsiti", a povestit cu multa tristete in glas Dan Puican pentru WOWbiz.ro.

In varsta de 84 de ani, regizorul s-a recasatorit dupa divortul de Stela Popescu. Actuala sotie a lui Dan Puican si el aveau o relatie de prietenie deosebita cu Stela Popescu.

Din informatiile care se cunosc pana acum se pare ca marea actrita a Romaniei a fost vazuta ultima data de administratora cladirii in care locuia Stela Popescu. In cadrul unui interviu, femeia a povestit cum a decurs ultima intalnire cu regretata artista, care a avut loc miercuri.

"Ieri (n.r.: miercuri) in jurul orei 2 fara un sfert, dansa a venit ci taxiul acasa, a deschis usa, ne-am salutat si am observat ca ii era greu sa iasa din taxi . Nu avea o mobilitate si un echilibru. Am zis sa o ajut, era si cu 2 pachete. Dansa nu accepta ajutor, rar de tot, dar ca niciodata ea m-a luat de mana si mi-a zis sa o ajut. Facea pasii mici, mergea incet si avea o paloare a fetei. M-a pus pe ganduri. Nu stiam daca e vorba de o raceala, oboseala. Am intrebat-o cum se simte, mi-a zis ca se simte bine, dar e cam obosita. A mers singura pana in casa, a mers foarte incet spre alee. Nu stiu daca a ajuns pana inauntru, nu am vrut sa o urmaresc, mi-a fost jena.", a declarat femeia, conform sursei de mai sus.

Cine e persoana cu care Stela Popescu a vorbit ultima data! Vecina a mai marturisit ca a observat ceva neobisnuit in casa Stelei Popescu ieri dimineata. 

"Erau luminile de la ferestre, de la balcon, becurile erau inca aprinse, de obicei dansa le stingea mai repede sau venea femeia. Astazi am plecat pe la 13:00 si luminile totusi erau aprinse", a mai spus vecina, scriu cei de la Pro TV.

 


stela popescu stelei popescu dem radulescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006103 (s)