News Flash:

Cat de posesivi sunt nativii fiecarei zodii

7 Februarie 2017
1025 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop03
Caracteristicile fiecarei zodii au fost de-a lungul timpului interpretate si discutate de astrologi. Specialistii spun ca data nasterii influenteaza caracterul fiecarei persoane, felul in care aceasta gandeste si iubeste. Se pare insa ca zodia isi pune amprenta si in ceea ce priveste simtul proprietatii si posesivitatea, scrie The One.

Berbec

Berbec este una dintre cele mai posesive semne zodiacale. Iubeste detinand controlul asupra relatiei si asupra partenerului, iar dorinta lui de a acapara viata celuilalt vine de fapt, din dorinta de a fi pe primul loc in orice intreprinde. Totusi, barbatii nascuti in zodia Berbec sunt mai putin posesivi decat femeile din aceasta zodie.

Taur

Aflati pe locul I in topul celor mai posesive zodii, Taurilor le place sa detina controlul asupra vietii partenerului, sub orice aspect. Posesivitatea lor vine dintr-o gelozie acerba care ii determina sa-l faca pe celalalt incapabil sa traiasca fara ei. Ei incearca sa intervina la nivel pentru a crea o oarecare dependenta, scrie sursa citata.

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni sunt foarte libertine, de aceea la randul lor ofera libertate partenerului. Totusi, atunci cand vine vorba de bani, nativii din Gemeni preiau controlul.Barbatii din aceasta zodie sunt putini posesivi, iar asta se manifesta prin manipulare, dar nu face neaparat scene de gelozie. El incearca sa pastreze relatia prin amenintari cu despartirea.

Rac

Femeile Rac sunt posesive doar atunci cand se simt in pericol sau cand au o vaga impresie ca pierd situatia de sub control. Posesivitatea lor este mai degraba una sexuala, ele isi vor domina partenerul , fara macar ca el sa-si dea seama ca a cazut prada manipularii. In schimb, barbatul din aceasta zodie manifesta genul de posesivitate agresiva, din motive de gelozie - totul pana simt ei ca au devenit indispensabili.

Leu

Femeile din zodia Leu sunt si ele extrem de posesive. De obicei, folosesc de orice arma posibila pentru a-l controla pe cel cu care convietuiesc, iar uneori chiar il fac pe celalalt sa se simta inutil. Nici barbatii nascuti sub acest semn zodiacal nu sunt cu mult diferiti. Sunt si ei la fel de posesivi, de cele mai multe ori folosindu-se de un fel de teama instaurata in cuplu (teama ca oricand ar putea pleca pentru a-si reface viata) cu scopul de a-si controla partenerul, mai scrie sursa citata.

Fecioara

Fecioarele sunt posesive, dar spre deosebire de celelalte zodii, incearca sa si-o canalizeze astfel incat sa ajunga sa detina controlul. Partenerul lor este determinat uneori sa se indeparteze de familie, de prieteni, de orice ii face prea mare placere si sa isi indrepte intreaga atentie catre ele. Si barbatii Fecioara sunt la fel de manipulatori precum femeile si sunt dispusi sa faca orice pentru a-si tine iubita intr-o sfera strans legata de a lui.

Balanta

Pentru femeile Balanta, posesivitatea tine, de fapt, de gelozie. Ele vor incerca continuu sa le creeze partenerilor iluzia ca nu pot trai fara prezenta lor. Cu toate acestea, femeia din Balanta nu-si doreste sa domine toate aspectele vietii partenerului, astfel ca, de cele mai multe ori, ofera celuilalt o libertate foarte mare. Barbatii din aceasta zodie au aceleasi caracteristici in ceea ce priveste posesiviteatea, numai ca sunt mai transanti.

Scorpion

In cazul Scorpionilor, diferenta dintre comportamentul femeilor si cel al barbatilor este semnificativa. Astfel, ele sunt foarte sigure pe ele si pe forta lor de atractie, reusind astfel sa-si tina partenerul aproape fara a da dovata de un grad ridicat de posesivitate. Barbatii insa devin usor agresivi si isi fac partenerele sa se simta dependente de ei. Dupa ce fac o cucerire insa, barbatii Scorpion isi parasesc iubitele.

Sagetator

Femeile nascute sub zodia Sagetatorului nu sunt foarte posesive, dar isi manipuleaza partenerii lasandu-le impresia ca mereu e cineva care le curteaza. Barbatii au si ei un comportament similar, dar uneori pot deveni bolnaviciosi: unii Sagetatori isi insala partenerele, apoi le fac tot pe ele sa se simta vinovate ca au ajuns ei in aceasta situatie.

Capricorn

Pentru femeile si barbatii Capricorn posesivitatea este inutila. EI isi mascheaza orice forma de gelozie sau posesivitate de dragul unei relatii sanatoase.

Varsator

Femeile nascute sub semnul Varsatorului nu isi arata posesivitatea pentru ca au impresia ca este vorba despre o slabiciune pe care trebuie sa o ascunda cat mai bine. Pe de alta parte, barbatii Varsator le ofera la fel de multa libertate partenerelor, dar lasa tot timpul sa se inteleaga ca nu pot trece peste infidelitate.

Pesti

Nativii din Pesti sunt posesivi si manipulatori. Si femeile si barbatii lasa mereu impresia ca sunt foarte prost tratati de parteneri, in raport cu ce merita ei cu adevarat. Reusesc astfel sa-i faca pe ceilalti sa actioneze asa cum vor ei.


caracteristicile zodii astrologi data nasterii simtul proprietatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006219 (s)