News Flash:

Captura impresionanta de tigari de contrabanda in judetul Arad

21 Octombrie 2017
1065 Vizualizari | 0 Comentarii
tigari1
Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit intr-un container sosit in Portul Constanta Sud Agigea din Turcia peste 730.000 pachete de tigari, susceptibile a fi contrafacute, in valoare de peste 7.300.000 lei.
Lucratorii de politie judiciara din cadrul Serviciului C.M.I.I.T. al Garzii de Coasta, impreuna cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanta Sud si lucratori din cadrul Directiei Regionale Antifrauda Constanta, au facut, joi, un control amanuntit la un container sosit pe ruta R. Moldova-Turcia-Romania, care avea ca destinatie o societate comerciala cu sediul in Limasol (Cipru).
In urma controlului au fost descoperite 733.000 pachete tigari, ce purtau insemnele unei marci cunoscute, susceptibile a fi contrafacute.
Tigarile, in valoare de aproximativ 7.330.000 lei daca ar fi fost comercializate la valoarea de piata, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor de catre lucratorii vamali, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru punerea in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate.
Captura impresionanta de tigari de contrabanda in judetul Arad
Un TIR incarcat cu 600 de baxuri de tigari de contrabanda, in valoare de aproximativ trei milioane de lei, a fost depistat, vineri, de politistii din judetul Arad. Soferul autotrenului a fost retinut, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat de presa transmis, vineri, de Inspectoratul Judetean de Politie Arad, TIR-ul a fost depistat de politisti pe DN79, stationat intr-o parcare.
In urma controlului, politistii au descoperit 600 de baxuri, care contineau sase milioane de tigarete netimbrate.
"In cauza, politistii specializati in investigarea criminalitatii economice au desfasurat investigatii, in perioada februarie – octombrie a.c.. tigarile urmau a fi comercializate in partea de vest a tarii", transmite IPJ Arad.
Soferul TIR-ului, un cetatean sarb in varsta de 38 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat magistratilor Tribunalului Arad cu propunere de arestare, pentru contrabanda.
Tigarile in valoare de aproximativ trei milioane de lei, precum si TIR-ul au fost indisponibilizate.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006094 (s)