News Flash:

Timisoara: Femeie retinuta dupa ce a imbrancit un politist si l-a ajutat sa scape pe barbatul care a reusit sa fuga dupa ce a fost incatusat

20 Octombrie 2017
953 Vizualizari | 0 Comentarii
arestat2
O femeie in varsta de 41 de ani din Timisoara a fost retinuta pentru ultraj dupa ce a imbrancit un politist si l-a ajutat sa scape pe barbatul suspectat de mai multe furturi si care a reusit sa fuga, joi, dupa ce a fost incatusat.
Potrivit politistilor, femeia, in virsta de 41 de ani, a fost retinuta pentru 24 de ore, ea fiind implicata in scandalul de joi seara, cand un barbat care a fost prins de politisti, fiind suspectat de mai multe spargeri, a reusit sa fuga.
Femeia este cercetata pentru utraj, dupa ce a imbrancit un politist.
Barbatul care a reusit sa scape, cu catusele la maini, este inca de negasit, iar politistii il cauta.
Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Timis, politistii Sectiei 1 Timisoara au incercat sa opreasca in trafic un autoturism, joi seara, existand informatii ca in interiorul acestuia se afla un barbat suspectat de mai multe furturi si pe numele caruia era emis un mandat de aducere. Soferul nu a oprit insa la semnalele agentilor, iar polistii l-au urmarit.
"La un moment dat, soferul a pierdut controlul volanului, masina acrosand trei autoturisme parcate. In momentul incatusarii barbatului pe numele caruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reusind sa-i asigure scaparea, iar un politist a fost lovit", spun politistii.
Potivit acestora, suspectii s-ar fi ascuns intr-un imobil unde politistii au gasit un pistol cu gloante de cauciuc, insa fugarii nu au fost prinsi. News.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 43 queries | Mysql time :0.029122 (s)