News Flash:

Capatos nu o mai suporta pe Mihaela Radulescu

5 Decembrie 2013
1163 Vizualizari | 0 Comentarii

Mihaela Rădulescu l-a scos din sărite pe Dan Capatos. Realizatorul TV s-a săturat să o mai audă pe aceasta lăudându-se cu viața pe care o duce la Monaco și despre sumele mari pe care le “aruncă” ea pe diferite obiecte vestimentare.

Gazda emisiunii “Un show Păcătos” a avut o ieșire necontrolată, aseară, când a prezentat revista presei. 
Dan Capatos a citit un material despre lansarea colecției pe care Dana Budeanu a conceput-o împreună cu Mihaela Rădulescu și a cărei lansare a fost recent.

Într-unul dintre articole, Capatos a citit despre valoarea perechei de cizme , care a atras atenția tuturor la evenimentul sus amintit, respectiv 2.500 de euro.

 

“M-am săturat de Răduleasca. Peste tot apare cât costă ce are. A uitat din ce țară a plecat, din sărăcie?”, a răbufnit Dan Capatos, iritat de faptul că s-a speculat că acele cizme ar fi costat cât o mașina la mâna a doua.

“Sunt Chanel și sunt luate de la Monaco. Să știi că suntem două în țara asta, care avem aceste cizme. După ce le-a văzut la mine, Loredana m-a rugat frumos să îi cumpăr și ei. Și cu lupte, crede-mă, pentru că mi-e foarte dragă Loredana și așa de rar m-a rugat ceva, încât ai cuvântul meu de onoare că nu exagerez: cu lupte m-am dus și le-am luat, pentru că erau pe waiting (așteptare). Toată lumea le voia pe acestea, au fost cele mai frumoase din colecție. M-am dus și m-am rugat de oamenii aceia de cred că au crezut că sunt nebună. Și până la urmă le-am luat și am făcut-o fericită și pe Loredana”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006940 (s)