News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile in Centrul Istoric al Timisoarei

8 Martie 2015
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
In centrul istoric al Timisoarei s-ar putea lucra si noaptea pentru a se termina la timp lucrarile de reabilitare incepute pe fonduri europene, care ar trebui finalizate in vara acestui an conform proiectului sau cel tarziu pana la sfarsitul anului. Primarul Nicolae Robu intentioneaza sa solicite constructorului sa lucreze si pe perioada noptii la pavarea strazilor si pietelor din Cetate.
Centrul istoric al Timisoarei s-a transformat intr-un mare santier dupa ce patru piete si zece strazi au intrat in reabilitare printr-un proiect pe fonduri europene al primariei.
Este vorba de Piata Unirii, Piata Libertatii, Piata Sfantul Gheorghe, Piata General Traian Doda (fosta Tarcului) si strazile Sergent Constantin Musat, Vasile Alecsandri, Lucian Blaga, Florimund Mercy, Francesco Grisellini, Strada Fara Nume, Radu Negru, Eugeniu de Savoya, General Praporgescu si Enrico Carusso.
Proiectul ar trebui sa fie finalizat la sfarsitul lunii iulie, conform termenului initial, dar oficialii municipalitatii si-au asumat deja... viitoarele intarzieri. Primarul Nicolae Robu a afirmat recent ca lucrarile din centru vor fi gata pana la finele anului 2015, data limita pentru implementarea proiectelor europene pe actualul exercitiu financiar.
„Fara indoiala ne vom incadra in termen, termenul este sfarsitul anului 2015 si vom termina pe portiuni mai repede. Pana la sfarsitul lui iulie nu o sa se termine totul, toate cele zece strazi si patru piete nu o sa fie gata... Piata Libertatii, Piata Sfantul Gheorghe, Lucian Blaga, Vasile Alecsandri, Mercy, Strada Fara Nume, Praporgescu, deci aproape toate strazile vor fi gata. Nu vor fi gata Eugeniu de Savoya pana atunci, ca este o strada mai mare, si Piata Unirii...”, preconizeaza Robu pentru TION.ro.

cetate
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1324 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)