News Flash:

Cand vor fi finalizate lucrarile din Musicescu

20 Noiembrie 2015
1535 Vizualizari | 1 Comentarii
santier musicescu
Ordinul pentru inceperea lucrarilor pe strada Gavril Musicescu, lunga de aproximativ 4 kilometri, a fost dat in 3 aprilie 2013. Santierul ar fi trebuit sa fie inchis in 20 de luni de atunci, adica in iarna anului trecut. N-a fost sa fie asa, pentru ca muncitorii s-au lovit de o sumedenie de probleme. Au avut si bucati care nu au fost asfaltate niciodata, iar in mijlocul strazii a fost ridicat un hotel, asa ca artera a trebuit deviata putin. S-a lucrat vreme de doi ani si sapte luni pe portiunea de la Calea Urseni pana la strada Hebe. Au fost probleme si cu E.On Gaz, ne spuneau reprezentantii primariei, muncitorii companiei fiind nevoiti sa inlocuiasca retelele de gaz. In plus, muncitorii societatii Drumuri Municipale, cea care executa lucrarea de pe Musicescu, au fost mutati in anumite perioade pe santierul de la Michelangelo.
In martie 2015, primarul Nicolae Robu ne declara ca strada Musicescu va fi gata pana la sfarsitul anului, scrie tion.ro.
„Cred ca sunt putine satele Romaniei, la ora actuala, unde se produce atata mizerie cata am vazut pe strada Musicescu… Ma intreb cum au rezistat bietii oameni care locuiesc in zona, cu o asemenea strada, atatia ani. A durat mult pana cand am putut da ordinul de incepere a lucrarilor pentru ca au fost probleme cu reteaua de gaz”, explica Robu.
Acum, edilul-sef sustine ca s-au facut progrese importante pe Musicescu si ca mai sunt foarte putine de facut.
„In aceasta luna vom finaliza Musicescu in totalitatea ei. S-au facut progrese importante in asfaltare acolo. Practic, ce a mai ramas de facut e la trotuare si fasiile de spatiu verde dintre trotuare si carosabil”, ne-a declarat primarul Timisoarei.
Valoarea lucrarii este de 6,2 milioane de lei fara TVA, potrivit autoritatilor locale.

gavril musicescu robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005062 (s)