News Flash:

ATENTIE, soferi! Tot mai multe cazuri de inselatorii pe drumuri din Timisoara si Arad

18 Noiembrie 2015
1472 Vizualizari | 1 Comentarii
inselatorie
Inselatoria „Masinii stricate” nu este noua. Am vazut o multime de masini cu capota ridicata si soferi facand cu mana pentru a primi ajutor. Din pacate, multi dintre acestia vor sa pacaleasca sau chiar sa talhareasca persoanele cu buna-credinta. 
Un nou caz de acest gen si-a facut aparitia in partea de vest a tarii. Conform soferilor, pe drumurile DN 6 Timisoara – Cenad, DN 69 Arad – Timisoara, DN 79 Arad – Oradea si DN 7 Arad – Deva vei putea gasi un Mercedes-Benz Clasa E de culoare neagra. Intotdeauna in dreptul acestuia se afla o femeie cu un copil in brate care cere ajutor, scrie ziuadevest.ro.
Cei care au tranzitat zonele respectiva ii indeamna pe ceilalti participanti la trafic sa nu opreasca. Femeia in cauza le va cere bani de combustibil si le va oferi in schimb diverse obiecte.
„Toti cei care au postat vorbesc despre inselatorie. Femeia cu copilul in brate face semne soferilor sa opreasca, dupa care se plange ca nu are bani de combustibil, oferind, conform unora, tot felul de obiecte in schimbul banilor. Deci, nu opriti daca vedeti un Mercedes Clasa E, negru, inmatriculat in Germania, langa care este o femeie cu copil in brate, de etnie rroma, care va face semne disperate sa opriti, iar apoi va cere bani pentru combustibil. VA SFATUIESC SA NU VA OPRITI! Nu merita sa va puneti siguranta in pericol…”, scrie unul dintre soferi.
Sursa: Auto Bild
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006031 (s)