News Flash:

BOMBA! Nu poti sa crezi cu cine imparte patul Razvan Botezatu

31 Iulie 2017
3237 Vizualizari | 0 Comentarii
bote si raluca 1
S-a tot discutat, s-a tot speculat, iar intrebarea pe care si-o pun toti telespectatorii lor este legata de relatia pe care o au sau nu. Cu toate acestea, desi de-a lungul timpului s-au tot jucat cu raspunsul, unul evident evaziv, acum reporteri Spynews.ro au dovada clara cu privire la ceea ce se petrece intre ei.


De-a lungul ultimilor ani, intre Razvan Botezatu sui frumoasa lui asistenta, Raluca Dumitru, au tot existat momente in care pareau nefiresc de apropiati pentru niste oameni care pretind ca sunt doar amcii. Ei au plecat impreuna in concediu, in timpul emisiunii se tachneaza mai tot timpul, Razvan pare sa o faca geloasa in momentul in care se apropie de Natalia... Dar, oricum ar fi, relatia lor pare sa fie una cat se poate de serioasa. De fapt, suficient de serioasa ca, in pauzele de filmare sa imparta un pat. la propriu! Pentru ca, deunazi, Razvan si Raluca au decis sa se odihneasca, putin, impreuna. Asa ca, la adapost de soare, cei doi au ochi un pat, si, in ciuda faptului ca era destul spatiu pentru a dormi fiecare la locul lui, cei doi au preferat sa se bucure, reciproc, de caldura corpului celuilalt. Si, ca doi indragostiti, au atipit, in acelasi pat si, imbratisati, s-au bucurat de linistea bine-meritata de dupa emisiune.

Iar din pozitia pe care au adoptat-o in timpul somnului se poate vedea clar ca relatia lor pare sa fie una extrem de serioasa. pentru ca, daca Razvan o strangeain brate si se suise, posesiv, si cu un picior pe Raluca, nici bruneta nu a ramas ”datoare”, ea tinandu-l de mana pe colegul ei, prezentator al emisiunilor Antenei Stars ”Star matinal e pe val” si ”Star la mare fitza”.



galerie foto

relatia razvan botezatu raluca dumitru concediu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006059 (s)