News Flash:

Am pozat-o in costum de baie pe vedeta Antenei. Poate ”candida” la cel mai sexy-posterior al unei prezentatoare TV! Fotografii periculoase…

31 Iulie 2017
2474 Vizualizari | 0 Comentarii
vedeta antena

Sexy-prezentatoarea Andra Trandaş a făcut furori pe plaja din Mamaia, acolo unde şi-a etalat formele dorite de mulţi bărbaţi. Andra a arătat tot ce are ea mai bun, iar bărbaţii şi-au ”sucit” gâtul când au văzut posteriorul vedetei. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imaginile „periculoase”. (VEZI ŞI: Decizia luată de ANDRA TRANDAŞ pentru a fi şi mai în formă: „Te face să simţi că…”)
Andra Trandaş a fost înzestrată de natură şi cu o frumuseţe răvăşitoare. Cu un chip perfect, ochi verzi şi dimensiuni de manechin, şatenei îi place să-şi etaleze formele în valurile mării, aşa cum s-a întâmplat zilele trecute la Mamaia. Prezentatoarea de la Antenă s-a ridicat de pe şezlong şi s-a îndreptat spre mare, după cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, iar în acest timp bărbaţii de pe plajă o studiau cu atenţie şi îi admirau formele. (CITEŞTE ŞI: ANDRA TRANDAŞ, imagine extrem de sexy!)

Andra a intrat în mare şi a început să se ”joace cu valurile”. În momentul în care s-a întors cu spatele la plajă, vedeta şi-a etalat în toată splendoarea posteriorul de milioane, iar ochii masculilor nu au putut rata acest moment. Mai fierbine decât Andra era doar soarele. Sau bărbaţii care se uitau la ea şi îi admirau formele sexy.

În urmă cu şapte ani, Andra a absolvit o şcoală de televiziune din Bucureşti, iar apoi a studiat psihologia. S-a născut pe 19 februarie 1986, la Bucureşti şi are un frate mai mic pe nume Mihai. A debutat în televiziune în 2012, la Money Channel, acolo unde a prezentat rubrica Meteo.

Andra a avut o relaţie cu Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa, şi a fost cât pe ce ca ea şi Bogdan să ajungă în faţa altarului. După Bogdan, Andra s-a iubit cu un tip pe nume Dorian, unul dintre dansatorii Loredanei Groza, dar relaţia lor n-a făcut prea mulţi paşi de dans pe ringul vieţii. Ultimul iubit cunoscut este Andrei Oprea, moştenitorul BGS. Cei doi s-au iubit, s-au despărţit, s-au împăcat, iar s-au despărţit şi tot aşa. Acum se spune că prezentatoarea este singură.

sva



sexy andra money channel bogdan ivanof
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006338 (s)