News Flash:

BOMBA in MEDIA! Pleaca Andreea Esca de la ProTV?

11 Martie 2014
1201 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreei Esca
Echipa construită de Adrian Sarbu la ProTV se destramă cu o viteză uluitoare după ce omul de afaceri a părăsit grupul MediaPro de la 1 ianuarie 2014. Surse din piaţa media susţin, pentru "Ring", că după ce ProTV a rămas fără sediul din Bulevardul Pache Protopopescu, urmează lovitura de graţie: plecarea Andreei Esca.
Cu toate că, oficial, s-a despărţit în condiţii amiabile de compania americană, primind chiar 5,4 milioane de dolari în schimbul demisiei sale înainte de expirarea contractului şi tot salariul anual de 1,8 milioane de dolari, Adrian Sarbu pare să deruleze un plan bine pus la punct, scrie www.ziarulring.ro. Aceleaşi surse, citate de "Ring", susţin că omul de afaceri şi-a cooptat toţi oamenii de bază care au părăsit, treptat, ProTV, iar în viitorul nu foarte îndepărtat ar urma migrarea vedetelor cu greutate.
Cei despre care s-a vehiculat de-a lungul vremii că erau "oamenii lui Sarbu" au demisionat unul cate unul de la MediaPro. ESte vorba despre Maria Apostol (ProTV), Ruxandra Ion (Acasă TV) şi Andrei Boncea (MediaPro Pictures). Aceleaşi surse susţin că Adrian Sarbu şi-ar reîncepe activitatea cu ajutorul propriei case de producţie care vizează colaborări cu toate posturile TV importante din Romania, unde ar urma să-i aducă angajaţii fideli.
Contactat de „Ring", PR-ul ProTV a negat categoric plecarea Andreei Esca din trust: "Nu e nimic adevărat!". Click.ro

mediapro protv pache protopopescu andreei esca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033771 (s)