News Flash:

BOMBA in Liga I! Timisoara ameninta ca se retrage din campionat!

1 August 2017
1029 Vizualizari | 0 Comentarii
ionut popa
ACS Poli Timisoara ar putea fi a doua echipa care s-ar putea retrage din campionat...dupa doar trei etape scurse din aceasta editie de Liga 1. Gaz Metan si ACS Poli Timisoara au anuntat, mai mult sau mai putin voalat, ca sansele de a continua campionatul sunt destul de mici.
Ionut Popa, antrenorul echipei banatene, afirma ca nu isi mai poate motiva jucatorii si a dat un ultimatum factorilor de decizie din oras: daca pana joi nu se rezolva situatia financiara, sansele ca echipa sa se retraga din campionat sunt extrem de mari.
"Normal ca sunt trist. Mi se pare mincinos rezultatul, am avut cateva ocazii mari. Noi simtim motivele, dar nu sunt vizibile. Jucatorii sunt nemultumiti, am intrat in a sasea luna cu neplata. Ce mai pot sa le spun jucatorilor? Discutiile sunt permanente, zilnice, sunt discutii, discutii si promisiuni. Daca nu se rezolva saptamana asta si noi suntem pe acelasi drum ca Medias.
Primarul vrea, dar sunt parghii care nu permit sa speram. Si conducerea vrea, dar uite ca nu se poate. Banii de la televiziuni i-a luat ANAF-ul. Mai sunt cateva sute de mii de euro datorii. Echipa a fost ajutata de sponsori, Primaria nu a dat niciun ban de doi ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007281 (s)