News Flash:

TRAGEDIE rutiera in apropiere de Timisoara

1 August 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd22
Un accident grav s-a petrecut in apropiere de Timisoara. Au fost implicate trei masini, iar doua persoane si-au pierdut viata in urma impactului.


Tragicul eveniment s-a petrecut in urma vitezei excesive, iar soferul unei masini a pierdut controlul volanului si a intrat intr-o masina care era parcata pe marginea drumului. 


”ISU Timis a fost solicitat sa intervina la un accident rutier intre 3 autoturisme, la iesirea din Timisoara spre Parta. In urma impactului au rezultat 6 victime, dintre care 1 victima de sex masculin incarcerata decedata si o victima de sex feminin decedata. Dintre celelalte 4 victime - una de sex masculin a fost incarcerata constienta, o victima de sex feminin a avut un atac de panica, iar alte doua victime (17 si 15 ani) au fost transportate la spital cu leziuni usoare. La locul interventie s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, un ofiter si 7 subofiteri, 2 echipaje SMURD si 3 ambulante SAJ”, au anutat pompierii de la ISU Timis.


Sursa: spynews.ro

accident grav timisoara trei masini doua persoane
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005028 (s)