News Flash:

Berea ce contine probiotice si ajuta la intarirea imunitatii

31 Iulie 2018
831 Vizualizari | 0 Comentarii
berea

O studenta din Singapore a creat o bere extrem de sanatoasa si utila, ce contine probiotice si ajuta la intarirea imunitatii. Studenta de la Institutul Asiatic de Cercetare a Universitatii Nationale din Singapore (UNS) a creat noua formula de bere acida, bogata in probiotice, capabila sa neutralizeze toxinele si virusii din corp, dar si sa stimuleze sistemul imunitar, scrie descopera.ro, care citeaza portalul „The Straits Times”.

Ideea de a crea o bautura fara alcool i-a venit tinerei studente, Alcine Chan, in varsta de 22 de ani, in anul patru de facultate. Alcine Chan a atras atentia asupra faptului ca majoritatea bauturilor probiotice contin produse lactate si de aceea persoanele care nu tolereaza lactoza sau au alergii la proteine trebuie sa evite consumul lor. Tanara recunoaste ca adaugarea probioticilor in bere este un truc destul de complicat, intrucat respectiva bautura contine acid de hamei, care impiedica la mentinerea si dezvoltarea bacteriilor bune, noteaza Rador.

Chan a efectuat experimente cu cinci tipuri de tulpine si a obtinut succes cu Lactobacillus paracasei. In varianta finala, berea utila contine un miliard de probiotice la o cantitate de 100 de mililitri, iar cantitatea de alcool este de 3,5 %. Procesul de fermentare a acestei beri dureaza o luna. Chan si profesorul care conducere acest studiu Liu Shao Quan intentioneaza sa patenteze acest produs. O companie japoneza s-a oferit deja sa finanteze proiectul inedit si sa patenteze berea.

Daca ti-a placut ar


studenta bere sanatoasa probiotice imunitatii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008019 (s)