News Flash:

Expo Promob, targ de accesorii fashion si teatru de papusi, in programul de week-end, de la IULIUS MALL

23 Martie 2017
1017 Vizualizari | 0 Comentarii
Accesorii Fashion 2017

Se anunţă un final de săptămână plin de evenimente, la Iulius Mall. Copiii sunt invitaţi la teatru de păpuşi, cei care au planuri de reamenajare a locuinţei sunt aşteptaţi la Expo Promob, iar doamnele şi domnişoarele îndrăgostite de podoabe în pas cu moda au la dispoziţie Târgul de Accesorii şi Bijuterii Fashion.

Soluții moderne pentru construirea unei case, amenajări și dotări de top, mobilă și decorațiuni interioare se numără printre ofertele Expo Promob, eveniment care va avea loc la Iulius Mall, în acest week-end. La târgul de la parterul mall-ului vor participa zeci de firme din domeniile proiectării, construcțiilor, amenajărilor, echipamentelor și realizării de mobilier.

Timp de trei zile, în perioada 24 – 26 martie 2017, vizitatorii vor avea la dispoziţie numeroase opţiuni în materie de piscine, vitralii, scări interioare, mobilier de bucătărie, dormitoare, livinguri, uși, ferestre și diverse piese pentru spaţiile exterioare de recreere. La Expo Promob participă și dezvoltatori imobiliari cu cele mai noi propuneri de case, apartamente și complexe rezidențiale din Timişoara.

De vineri până duminică inclusiv, demisolul Iulius Mall va găzdui o nouă ediție a Târgului de Accesorii şi Bijuterii Fashion. Clienții vor găsi la standuri bijuterii din fimo, pietre prețioase și semiprețioase, steampunk sau piele, accesorii pentru păr, piese vestimentare, papioane și genți, cutii pentru podoabe și tablouri pictate, cosmetice naturale, decorațiuni și multe altele.

Duminică, cei mici sunt invitaţi în lumea minunată a poveştilor istorisite de marionete. De la ora 12.00, în food court, va fi pusă în scenă piesa de teatru de păpuşi „Muzicanţii din Bremen”.

Iulius Mall încurajează mişcarea şi susţine evenimentele sportive. Astfel, sâmbătă, 25 martie 2017, participanţii la evenimentul Maraton 21K sunt invitaţi, de la ora 09.00, la standul Sport Expo, de la demisolul mall-ului, pentru ridicarea kit-ului de concurs. Competiţia sportivă va avea loc duminică, având startul şi finişul în Piaţa Unirii, loc emblematic pentru Timişoara. Traseul de 21 de kilometri a fost ales astfel încât frumuseţile oraşului de pe Bega să poată fi admirate de participanţi.

Galerie Foto

PROMOB_martie
expo promob parterul mall-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007705 (s)