News Flash:

Bea zilnic 3 lingurite din acest amestec, ca sa ai un abdomen plat si de invidiat - Din ce prepari bautura

15 Noiembrie 2017
735 Vizualizari | 0 Comentarii
abdomen

Toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine si sa fie cat mai atragatoare, insa acest lucru nu este usor. De cele mai multe ori femeile cheltuie o gramada de bani pe creme anticelulitice sau pastile de slabit, insa fara nici un rezultat.
Pe langa asta, majoritatea metodelor de slabit nu sunt sanatoase. Unele femei ajung chiar sa apeleze la infometare pentru a se potrivi standardelor frumusetii. Poate ca ai incercat mai multe metode, insa daca esti aici si citesti asta, inseamna ca nu au functionat.
Daca vrei sa slabesti repede si nu vrei sa consumi produse care sa-ti puna in pericol sanatatea, atunci poti alege sa consumi aceasta bautura din doar 2 ingrediente naturale. Te va ajuta sa slabesti 4 kilograme in 7 zile.

Ingrediente:
bete de scortisoara
apa

Daca vrei ca aceasta bautura sa aiba efecte terapeutice, foloseste scortisoara de Ceylon.

Mod de preparare:
Ceaiul se scortisoara se obtine ca orice ceai obisnuit. Pune 2-3 betisoare de scortisoara intr-un vas cu apa – cantitatea depinde de efectul pe care ti-l doresti. Daca vrei sa fie mai puternic si sa aiba un efect mai mare inca de la inceput,pune mai putina apa, iar daca iti doresti sa incepi treptat, pune mai multa. Pune vasul la fiert si lasa-l pana cand apa capata o culoare maronie. Raceste-l si apoi consuma-l regulat.
Se recomanda o cura cu ceaiul de scortisoara de 4 luni pentru a avea efectele dorite. Acest ceai te va ajuta sa scapi de grasimea abdominala si sa obtii o silueta de invidiat.
Scortisoara, pe langa faptul ca te ajuta sa scapi de kilogramele in plus, mai are si alte beneficii. De exemplu, este un anti-oxidant excelent, creste abilitatea cognitiva si puterea de memorare, este un bun leac impotriva diabetului, previne bolile de inima, stimuleaza circulatia si purifica sangele, amelioreaza indigestia, reduce sensibilitatea colonului, trateaza cancerul de colon si ofera o respiratie placut mirositoare.

In cazul in care vrei sa ai o varietate mai larga, poti consuma si aceasta bautura care contine tot scortisoara:
Ingrediente:
miere
lamaie
scortisoara
apa calduta


Cel mai mare efect in ofera lamaia pentru ca ea contine pectina. Acesta substanta ofera organismului senzatia de satietate pentru o perioada lunga.
Consumand acest amestec regulat iti va imbunatati asimilarea nutrientilor din alimentele pe care le consumi si reduce senzatia de foame. Astfel, vei manca mai putin, ceea ce rezulta mai putin strat adipos.
Mod de preparare:
Este nevoie de o lingura de scortisoara pudra, jumatate de lamaie, o lingura de miere naturala si un pahar de apa calduta. Amesteca prima data scortisoara cu sucul de lamaie si cu mierea. Adauga apoi apa calda peste aceasta pasta si amesteca foarte bine.
Este de preferat sa o consumi dimineata, pe stomacul gol.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005093 (s)