News Flash:

A pus aspirina tocata pe fata si s-a culcat asa. Cum arata pielea ei dimineata, dupa ce a mers la baie si s-a clatit

15 Noiembrie 2017
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
masca cu aspirina

Cand e vorba despre dureri de cap sau febra, toata lumea ia o aspirina. Stiati insa ca o puteti folosi in alte moduri, cu un succes garantat? Spre exemplu, daca aveti tenul uscat sau invadat de cosuri, aspirina reprezinta un ajutor de nadejde. Tot ce trebuie sa faceti este sa tocati doua pastile intr-un bol si sa amestecati praful obtinut cu putina apa, pana cand obtineti o pasta omogena.
Ulterior aplicati-o pe ten si dormiti asa, lasandu-o sa actioneze pe tot parcursul noptii. Dimineata, clatiti. Repetati acest truc in fiecare zi, timp de o saptamana.

Aspirina trateaza vergeturile
Fluctuatiile de greutate isi pun amprenta asupra aspectului estetic al pielii. Din pacate aceste vergeturi care apar, ajuta in timp la scaderea increderii in sine.
Daca si tu faci parte din categoria persoanelor care s-au luptat cu surplusul de kilograme, cu siguranta ca ai observat in anumite zone, urmele lasate pe corpul tau.

Aspirina un ajutor de zile mari
Una dintre cele mai noi descoperiri in domeniul cosmetic, aspirina, pare sa fie extrem de benefica atunci cand vine vorba despre stergerea semnelor lasat de timp si de kilograme asupra corpului nostru.
Desi este unul dintre cele mai utilizate analgezice si anticoagulante din intreaga lume, cu siguranta ca se regaseste si prin casa ta.
Asadar, iata cum poti sa te bucuri de beneficiile sale in lupta impotriva vergeturilor.
Tot ce trebuie sa faci este sa diluezi o pastila de aspirina intr-o cantitate mica de apa. Apoi, adauga cam doua lingurite de ulei de masline cald.
Pasta pe care ai obtinut-o aplic-o direct pe piele si las-o sa actioneze timp de 20-25 de minute. Clateste apoi cu apa calda si repeta procedura in fiecare zi timp de o saptamana.

Nu uita de vitamine
Iti va fi de un real folos daca pe perioada in care faci acest tratament iti vei administra si capsule de vitamina E si C .
In felul acesta vei intregi compexul necesar pentru a hidrata si reface pielea, oferindu-i totodata si un plus de elasticitate.
Un alt aspect important este acela ca pe tot parcursul tratamentului este necesar sa faci miscare, deoarece sportul actioneaza si asupra stratului de colagen, il stimuleaza, contribuind in felul acesta la regenerarea pielii.

Sfat: Nu te expune imediat la soare dupa aplicarea acestei pastei pe piele, deoarece pielea se poate usca si liniile inestetice devin mult mai vizibile.
Masajul este o alta modalitate prin care sa contribui la procesul de regenerare a pielii tale lezate de aceste inestetice vergeturi. Daca vergeturile sunt depistate precoce, aplicarea cremelor emoliente poate fi eficienta, reducand cu mult aspectul lor
Tratamentul chirurgical cu laser necesita de regula cam 5-6 sedinte. Aceasta nu indeparteaza complet vergeturile, insa amelioreaza semnificativ aspectul lor. Studiile sustin ca aspectul lor continua sa se atenueze chiar si dupa 6 luni de la urmarea tratamentului.
Prin terapia laser are loc stimularea fibroblastilor, care se divid precum si stimularea productiei de colagen.

Important!
Efectele acestor tratamente variaza de la persoana la persoana, in functie de obiceiurile sale zilnice.
Este bine sa maresti consumul de apa, precum si de alimente bogate in biotina, vitamina E si proteine atunci cand vrei sa obtii rezultatele mentionate in acest articol.
Pentru a evita reactiile alergice, este important sa testezi produsul pe o portiune mica de scalp, inainte de a aplica tratamentul complet. Daca te confrunti cu iritatii sau mancarimi, inceteaza imediat sa-l mai folosesti.
 


dimineata aspirina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007238 (s)